Tönkre tették az idegeimet

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tisztelt MT!

 

F. L. vagyok, 10 éve dolgozom szociális otthonba konyhalány, majd szakácsként. 8 hónapja új főnököm van, aki állandóan problémát statuál velem szemben. Nem megfelelő a magatartásom, holott a 10 év alatt mindig ilyen volt, egy főnök sem panaszkodott rá, mindenkivel kijöttem. Volt egy eset, melyet elmesélek. Nyálkás volt a virsli, amit meg kellett csinálnom. Hívtam az élelmezés vezetőt, jóváhagyta, mossuk le és adjuk ki. Én tettem rá egy kis delikátot, ezt az én nyakamba varrták azzal az indokkal, hogy fedeztem az élelmezés vezetőt.

 

A másik ne csörögjünk akkor, ha ő reggelizik, én csapkodok, ez neki nem tetszik. Itt csoportok vannak, ő az igazgató és a beosztottal üzen, mik az elvárásai. Ha kérdezem, miben kéne megfelelni, a válasz ő nem ért hozzá. Táppénzen vagyok jelenleg is, mivel az idegeim kivannak, de már az állásomat meghirdette a munkaügyi központban. Mivel nem írtam alá a közös megegyezést, amit felajánlott, írásbeli figyelmeztetést kaptam a nem megfelelő viselkedésem miatt. Köszönni nem tud, de nem is fogadja, a táppénzből való visszatérésem után jelentkeznem kellett volna nála, holott erről senkit nem tájékoztatott.

 sad-woman.jpg

Minden reggel nyugtatóval mentem dolgozni, mert kiszámíthatatlan a hangulata, bármikor mindenkin bosszút áll, ha nem tetszik neki valami. Se dicséret, csak állandó megalázás, bármilyen negatívumot mond az ember, a bosszú nem marad el.

 

Kérem, adjon tanácsot, mit tegyek. Elmegyek innen, de rendes felmondással, amit persze ő nem akar, holott neki van velem problémája, még a kákán is csomót talál.

 

Előre is köszönöm.!

Tisztelettel: F. L.

 

1.png

 

Első lépés a munka világába!