Üvölt, káromkodik és tör-zúz az irodában

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Jó Napot!

Alulírott Könyvelő Hölgy  azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy  saját vállalkozásom van, dolgozom több cégnek, de egy cégnél nagyon sokat szenvedtem az alkalmazottaikkal együtt az ügyvezető agresszív viselkedése miatt. A tulajdonos, ügyvezető, aki ugyan az az ember, rendszeresen tör, zúz az irodában, dobálózik, akár a számítógép monitorral. Lesöpri gondolkodás nélkül az asztalokat, hogy repül minden szana-szét.

 

A tevékenykedése alatt végig üvölt, káromkodik, sérteget mindenkit, ocsmány szavakkal illeti az embereket, fenyegetőzik, hogy minden alkalmazottat és engem lelő,  elás az udvaron például, ha nem jó eredményt mondok. Sűrűn emlegeti az édesanyánkat, aki megszült minket, minden jelzővel ellátva.

 aggressive-boss.jpg

Élettársát rendszeresen előttünk megalázza, már bántalmazta is, aki nem lép semerre, véleményem szerint féltve anyagi biztonságát is.

 

Én már nem teszem be a lábamat múlt hét óta, de kérdezném, hogy hova lehet fordulni ilyen esetben. Véleményem szerint ez már orvosi eset. A kirohanásai egyre gyakoribbak.

Várom mielőbbi válaszukat!

 

Üdvözlettel!

Könyvelő Hölgy