Alig látom a gyermekeimet

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!

 

Segítséget szeretnék kérni, az azonnali hatályú felmondáshoz elég indok-e, hogy a januárban leadott éves szabadságigényben kért szabadságom ismételten visszavonták, pedig az őszi szünetet határozottan kértem. Két kicsi gyerekem van (4 és 8 év), a nyári szünetben kaptam 3 napot, amikor a nyakam becsípődött, akkor is dolgoztam.

 

family-together.jpg

 

Az egyik munkakörömet 3 fő tudja megcsinálni, a negyedik társunk elmarták a cégtől, aki még tudott volna helyettesíteni. Most az egyik kolléga műtétet ütemezett be, de én jeleztem, hogy mindenképp szükségem van a szabira, mégis visszavonják. Kértem, keressenek arra az egy hétre helyettest, de ezt nem oldották meg. A másik munkakörömben a munkaidő 12-20:20-ig tart, de inkább tovább, amíg nem végzünk, és emiatt a gyerekeimmel csak reggel találkozom, amíg elviszem őket oviba, suliba. Nagyon szeretem a munkám, de a családom jobban. Sokszor nem tudunk egy hetet sem előre tervezni, itt az biztos, ami elmúlt.

 

A kiírásnál is van hogy azt sem tudjuk, hogy jöjjünk a következő héten. Nem egyszer volt olyan, hogy aznap szóltak, még délutánra is menjek vissza.

 

Üdv: Jul