TripAdvisor a munka világában – Értékeld a munkahelyed, vagy találj munkát!

 

Repül az idő, több mint egy évvel ezelőtt jött létre a munkavállalók és a cégek közösségi oldala, a Munkatársaim.hu. A hiánypótló kezdeményezés célja természetesen nem változott, hatékony segítséget nyújt az álláskeresőknek és a munkaadóknak egymás megismerésében.


Az élet számost területén értékelések, ajánlások alapján döntünk, legyen szó étterem, vagy szálláskeresésről, számítógép, vagy mobil vásárlásról, vagy épp az esti mozifilm kiválasztásáról. Kíváncsiak vagyunk mások tapasztalataira, élményeire, mielőtt meghoznánk a döntést. Miért ne tehetnénk ugyanezt, amikor állást keresünk? Az oldal egyik fő funkciójának segítségével máris közel 10 ezer cégről találhatunk értékeléseket és 100 ezernél is több cég várja a munkavállalók véleményét, ráadásul az ott dolgozók feltöltött fotóinak köszönhetően már az első interjú előtt betekintést nyerhetünk az adott munkahely hétköznapjaiba is.


Regisztrációt követően akár név nélkül, anonim módon is megoszthatjuk véleményünket aktuális munkahelyünkről, ajánlásokat gyűjthetünk egymásról, és megszavazhatjuk azt is, hogy ki legyen a hónap dolgozója.


Munkatársaim.hu gyakorlatilag egyfajta iránytű a munka világába, hiszen számtalan értékes, valós idejű információt szerezhetünk a cégekről, megismerhetjük egy cég erősségét, vagy épp gyengeségét, de képet kaphatunk a juttatások, a csapatszellem, illetve a fizetés versenyképességéről is és akár minden munkahelyen lehet egy ismerősünk. És, ha mindez nem volna elég, akár a feltöltött álláshirdetések között is böngészhetünk.


„Mindenki dolgozzon ott, ahol jól érzi magát!”