Visszaéltek a naivitásommal és kirúgtak

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt Mt!

 

Aki kórházba kerül..... 1.Én nem vagyok okos, sőt leginkább lassú gondolkodású vagyok. Egy beteg tegnap szó szerint azt mondta, hogy M. E. mellett legalább van valaki, aki tesz valamit a betegekért, más nem. Már miatta is feljogosítva érzem magam, hogy megvédjem magam. A munkavégzésemmel kapcsolatban senki nem emelt kifogást egyszer sem. Egyszerű, buta, befolyásolható ember vagyok, akivel, sem a főorvos, sem a főnővér nem hajlandó együtt dolgozni.

 

Én ebben a hónapban dolgozni akartam, nem kivenni az összes szabadságomat, aminek a munkáltató maximum a negyedével rendelkezik. Megegyezés hiányában ezt a létező összes fórumon közzé teszem. MUNKAHELYI TERROR 2016.06.15.

 sad_man_1.jpg

Engem a főnővérem a munkahelyemről sikeresen eltávolított. Ma egy nyolcórás műszakot elvégeztem, ami közben folyamatosan változtatta a beosztásomat, míg végére az sült ki, hogy többet már jönnöm se kell, bár a munkaviszonyom július 11-ig tart folyamatosan. Rábeszélt, hogy vegyem ki az összes szabadságomat, tizennégy napot. Visszaélt az én butaságommal és azzal, hogy magányosan élem az életem, hogy engem nem támogat senki, akivel megbeszélhettem volna a problémáimat. V. P. főorvos perrel fenyegetőzik velem szemben, hogy tartsam a számat. Ezzel is alátámasztják azt, amit eddig is tettek velem, azaz, hogy többször is megvezettek, és a főnővér ellehetetlenített a munkahelyemen a munkavégzésem közben többször is, sőt ezzel lelki mélypontra sodort engem.

 

Én dolgozni szerettem volna, valamint azt, hogy fizessék ki a szabadságomat. Sajnos már aláírtam a szabadságos engedélyemet, de igyekszem mindent megtenni, hogy az intézet vezetői ne nevethessenek a markukba, ugyanis a szabadságidőm negyedével én rendelkezem, és , ha tudtam volna, én nem így akartam volna....Perelj P!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!