Megtehetik, hogy nem fizetnek ki?

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Munkahelyi terror blog!

Egy olyan problémám van hogy attól félek nem fogják kifizetni az engem megillető bér teljes egészét ami járna nekem!


Konkrétan arról van szó hogy én jelentkeztem egy állásra közvetítőn keresztül. Minden ment a maga módján.
Én úgy döntöttem hogy még se vállalom a munkát mivel bizonyos állampolgári kötelezettségemben korlátozott volna a kölcsön vevő cég. De ez egy másik téma lenne.


A lényeg hogy amiket kaptam eszközöket (belépő kártya,kulcsok,munka ruhák), ezeknek az árát sanszosan leakarják vonni tőlem,mivel nem azoknak szolgáltattam vissza akiknek elvileg kellett volna itt kiemelem hogy ELVILEG! Mivel a kölcsön vevő cég azt mondta hogy nekik kell vissza szolgáltatni így kicsit zavaros volt nekem a dolog. Ezért úgy döntöttem hogy annak a cégnek juttatom vissza ahol fizikálisan tevékenykedtem volna (kölcsön vevőnek).

the-no-pay-type.jpg
Mivel a közvetítő cég szerződésében nem találtam olyan pontot ahol is az van leírva hogy nekik kell át adni ezeket így az is felmerült bennem hogy ők ezt eltüntetik és így vonják le rólam, illetve leadják de azt mondják hogy elveszett stb...


Az lenne a kérdésem hogy jogilag megtehetik-e hogy nem vagy nem annyit fizetnek ki nekem mint amennyi járna nekem? Mivel pappírokkal tudom bizonyítani hogy a fent említett dolgok vissza szolgáltatásra kerültek.

B.