Agymosott bagázs

Ma egy olvasói komment következik, amely furubusteről származik. Megdöbbentő helyzetjelentés következik:

*UPDATE: Kivételesen módosítottam a bejegyzésen. Aki nem érti, az KATT IDE

Pár éve dolgoztam majd 1 évet az egyik nagy áruházláncnál. Gyakorlatilag annyi törvény sértettek, hogy azért az egészet be lehetett volna csukni. Nyáron felduzzasztották a dolgozói állományt, januártól meg szépen mindenféle ürüggyel kirugdosták öket.

 

Ebben igazi profi volt a X. Y. nevű gyökér,a hr vezető. Ő K-ról származik,(büszkék lehetnek rá a földijei) gépészmérnök volt eredendően,"egy kapuzárástól rettegő lúzer" , és hr vezetőnek hívja magát.

 

A cégnél rendszeres volt a dolgozók ruházatának átvizsgálása, szekrényeik átnézése, szóval egy ....agymosott bagázs volt. A műszakból távozó elé nyújtott a biztonsági őr egy zacskót, amiben ping pong labdák voltak, azzal hogy huzzon egyet. Ha színeset húzott, irány vetkőzni, ruházat átvizsgálás stb.

 

A kirugásokat is előre megkoreografálták, olyan szituációkat generáltak, hogy a kirugandó feladjon minden védekezést, és aláirja a távozási papirt. Ezt is oktatták a továbbképzéseiken. Rosszul megvilágított helység, több vezető jelenléte, agresszív, támadó stílusú nyitás köszönésképpen, majd amikor már szóhoz sem tudsz jutni, a szomszéd szobából áthozza az előre megírt felmondásodat.

 

Volt olyan pletyka is, ami szerint valaki úgy szökött ki az épületből,mert aláírni nem volt hajlandó semmit, és ezért beküldték az egyik irodába "elgondolkozni". Úgy tudott lépni, hogy wc re kéredzkedett....érdekes mód nagyon kevesen mertek perre menni velük, ugyanis ha felvetted a kesztyűt, elég csúnyán tudnak fenyegetőzni, elmondták, hogy utánadnyúlnak stb. A többség persze elhitte.

 

X. Y. nevű gyökérről még annyit, hogy itt nálunk pesten, tán a 4. kerületben próbálkozott a jet meen do nevű szutykot(agymosottak küzdősportja) oktatni, aminek a harc értéke elég alacsonyan van,akár X.Y. erkölcsi érzéke.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

A blogban megjelenő olvasói levelekért és hozzászólásokért a szerkesztő semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben a beküldőt terheli!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!