Úgy beszélt velem, mint a kutyával

Vasárnapi rövid poszt következik. Timi levelét közöljük, aki egy autósiskolában húzza az igát. További kellemes hétvégét Mindenkinek!

Én  1,5 hónapja dolgozom egy autósiskolában. 4 órára vagyok bejelentve, de napi 9-et kell dolgozni és ezen felül 24 órás telefonszolgálat.

 

Az első héten még minden szép és jó volt. Aztán egyik nap eljöttem 10 perccel korábban, mert mennem kellett a gyerekekért az óvodába. Hát amit másnap kaptam, azt nem felejtem el mostanában. 1 perc alatt porig alázott telefonon keresztül. Ha még egy ilyen előfordul, akkor kirúg. Jó.

 

Hétfőn reggel 2 percet késtem, mert nem indult el az autó. Akkor megkaptam a következő fejmosást. Úgy beszélt velem, mint a kutyával. A tanulók is panaszkodnak, hogy aki nem szímpatikus neki, azzal kiabál, amelyik lány csinosabb, azt pedig tapogatja.

 

Ma elmondta egyik kollégámnak, hogy engem ki akar rúgni 1-jével. Nem tudom nekem mikor akart szólni. Szeretnék valamit tenni ellene, de félek, hogy én húzom a rövidebbet.

 

Timi.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni