Hülye álláshirdetés: Bejgli manager

Nem szoktam Nálad kommentelni rendszeresen, max. ha kétszer hozzátok szóltam.

És mert eltöltöttem néhány kellemes órát - természetesen szigorúan munkaidőben - a blog olvasásával, küldök Neked ajándékba egy nem mindennapi hirdetést, amit a bejglivel kapcsolatban dobott ki a keresőm:


http://www.hill.hu/allasajanlatok/index.php?allas=2446



BUÉK MPL



Senior Bejgli Manager


karácsonyi mézes sütemények

 

Megbízónk egyike a világ legnagyobb és legismertebb vállalatainak. Szezonális és egész évben kapható termékeikkel méltán vívták ki még vetélytársaik elismerését is. Fa-, és műanyagipari, valamint elektronikai üzletáguk márkái, illetve szolgáltatásaik keresettsége az egész világra hatást gyakorló pénzügyi válság ellenére is növekedésben van. A gazdasági konjuktúrát nem megvárva vágnak most bele egyik kevésbé ismert, sütőipari egységük felvirágoztatásába.

 

Az Ön feladata ebben a pozícióban a cég valamennyi, a süteményipari divízióban található márkájának újragondolása lesz. Munkája részeként dolgozik majd a termékek átpozicionálásán (különös tekintettel a mézes sütemények, a habcsók, valamint a diós-, és mákos bejglire), új piacok meghódításán, de a termékfejlesztésben is ki kell majd, hogy vegye a részét. A legnagyobb fogyasztói csoport (gyerekek) mind kiterjedtebb megigézése végett munkájának sarkalatos pontja lesz a sütemények e kiemelt réteg szempontjából történő átstruktúrálása (díszítő elemekkel való felruházása, esetleg ajándékok elrejtése az elkészült édességekben).

 

Megbízónk céljai között szerepel a piacnyitás a biotermékek, a diabetikus édességek, illetve a liszt-, tejfehérje és tejcukor érzékenyeknek szánt, illetve antiallergén termékek felé. Az üzletág teljesítménymenedzsmentje (KPI), a divízióba tartozó termékek minőségmenedzsmentje (ISO), illetve az elavult technológiák (PÉK) lapátra tétele is az Ön feladata lesz, emellett szervezi a POS és BTL akciókat, illetve beüzemeli az első, sütemény kiadó (ATM) automatát is. 5 fős marketing csapat támogatja majd tevékenységét, akiknek motiválása, feladatainak kisütése a teljes gyártási folyamatba való bevonása (étcsokoládéval), illetve munkájuk irányítása is az Ön kompetenciái közé fog tartozni. Az ideális jelölt olyan felsőfokú végzettségű szakember, akinek van sütnivalója, azaz eddigi tapasztalatát termékmenedzsment területen, élelmiszeripari cégnél szerezte. Tárgyalóképes angolnyelv-tudás a pozíció betöltésének feltétele, bármilyen egyéb világnyelv ismeretét Megbízónk előnyként kezeli. Amennyiben cukrászsütemények készítésében és kóstolásában, élesztő, vagy új termék felfuttatásában szerzett már tapasztalatot, kérjük ezt is okvetlen jelezze pályázati anyagában! Természetesen a jó kézügyességgel, nagy fantáziával megáldott, de eddig csak sós sütemények készítésében jártas pályázókat sem diszkvalifikáljuk!

 

Ha felkeltette érdeklődését ajánlatunk kérjük, hogy angol és egyéb világnyelvű önéletrajzát, kedvenc sütési receptjét, illetve az elkészített sütemény fotóját elektronikus levélcímünkre küldje. Az igazán motivált pályázóktól az elkészült süteményből kóstolónak szánt mintadarabot a HILL International címére várják kiválasztási szakembereink.

 

KisKarácsony NagyKarácsony
Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: angyalka@hill.hu