Be kell perelni a BKV-t

Az már több a soknál, amit a BKV  és a MÁV, ezek finanszírozhatatlan szervezetek illetve szakszervezeteik képzelnek magukról! Komolyan fontolgatom, hogy beperelem őket és mindenkinek ezt javaslom, aki hasonló cipőbe jár, mit jómagam.

 

Az alkalmazottaim a sztrájk miatt nem érnek be időben, ebből a cégemnek komoly kára származik. Forintosítva most nem tudnám megmondani pontosan mennyi, de nem kevés.Biztosra veszem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek tele a hócipője az egésszel.

 

Teljesen egyszerű a megoldás, a MÁV és a BKV munkavállalóinak felét azonnal le kell építeni gazdasági érdek miatt, ugyanis ezért finanszírozhatatlan a két cég. Csak azért nem lehet valakinek munkát adni, hogy legyen munkája, mert a munkaviszony nem jár!

 

Fel annyi munkavállalói létszámmal finanszírozni lehetne a két céget, az elbocsátott munkavállalók meg szépen keressenek ugyanúgy állást, ahogy az teszi, akit bankból, biztosítóból, akármilyen multitól kirúgtak.

 

Perelni kell. Amíg ezt valaki nem teszi meg, örökös pénznyelő lesz a két cég. S felháborító, hogy emiatt hány ezer ember munkába jutását lehetetlenítik el!