Fizess 3000 forintot, hogy dolgozhass

Üdv Despota!

 

Egy remekművet küldenék neked. Ami a lényeg: egy apróhirdetési oldalon adtam fel hirdetést.. erre a mellékelt levéllel jelentkeztek.Kicsi átolvasás után kiderül, hogy csak átverésről van szó, és csak a 3000FT-os pénzre hajtanak. Mellékelem a levelezést, és a kapott dokumentumot.

 

levelezés:


Én:
milyen munkát tudna nekem?


Ő:
A cégünk által hirdetett munkavállalással kapcsolatosan jelentkezését rögzítettük.


Tájékoztatom, hogy vállalkozásunk megbízói köre, konkrét munkalehetőségekre keres szakmailag képzett és megbízható magánszemélyeket, illetve vállalkozásokat az ország egész területéről. Ezek természetesen lehetnek eseti, azaz egy alkalomra szóló, vagy folyamatos megbízások, alkalmi vagy bejelentett munkaviszonyban, Magyarországon és külföldön.


A további sikeres üzleti kapcsolat feltétele, hogy Ön vagy cége regisztrálja magát cégünk adatbázisában. Ez által az Ön által megjelölt tevékenységi körnek – kért munkakör(ök)nek, szakmáknak - megfelelően az aktuális keresleteket, valamint a Megbízók közvetlen elérhetőségét folyamatosan megküldjük és egyeztetjük Önnel illetve a munkaadókkal. Ezt a tevékenységet addig folytatjuk az Ön irányába, amíg visszajelzést nem kapunk a sikeres munkavállalásról vagy elhelyezkedésről.


Felhívom a figyelmét arra, hogy a megbízókkal közvetlenül tárgyal és pontosít a saját üzletpolitikájának és elvárásainak megfelelően.


A regisztrációhoz szükséges adatlapot csatoltan megküldöm, kérem, hogy azt kitöltve és aláírva, az alábbi elérhetőségeken keresztül visszajuttatni szíveskedjen.


e-mail: biztosmunka2011@hotmail.hu - biztosmunka2011@gmail.com
Mobil: 06 70/ 591 9940


Az aktiválás és a munkák továbbítása a regisztrációs lapon szereplő egyszeri díj számlára történő - befizetését követően történik.


Pénzvisszafizetési garancia!
Amennyiben a regisztrálástól számított 30 naptári napon belül cégünknek felróható okból nem tud elhelyezkedni vagy munkát vállalni a befizetett összeget visszaadjuk!


Webturbo 69 Kft. – K & H Bank – 10402678-50505754-55541016

Tisztelettel
Kiss Péter
ügyvezető

-------------

Én:
Konkrétan mi az a cégüknek felróhat ok ?? Nagyon lehúzás szagúnak érzem.


Ő:
Tisztelt Érdeklődő!

A cégünknek felróható ok az lehet, ha nem küldünk Önnek pl. egy hónapon keresztül munkalehetőséget. Ilyen a gyakorlatban természetesen nem fordulhat elő. Ez a kitétel szintén ügyfeleink érdekeinek védelmében került bele a tájékoztató anyagba.

Amennyiben további kérdése lenne a megadott telefonos elérhetőségen keresztül munkanapokon készségesen állok rendelkezésére.

--------------------

Regisztrációs lapot csatoltam! Az, hogy milyen munkát keresek, milyen végzettségem van, milyen tapasztalatok stb azt egy szóval nem kérdezték. Szóval aki ezekkel találkozik az legyen nagyon óvatos!


Üdv
G.

 


Regisztrációs lap letöltés

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com