Január óta nyomozunk a munkáltatónk után

Jó napot kívánok!


A következő problémával fordulnék Önhöz. Én egy gázszolgáltató cégnél dolgozom október óta, januárban bevonták a működési engedélyüket 3 hónapra. A főnököm Budapesti lakos és januárban mikor kitört ez a botrány azt mondta hogy hoz nekünk (többen vagyunk érintettek) valamilyen kilépő nyilatkozatot amit alá kellene írnunk. Nem jutott el hozzánk!


Január óta nyomozunk a munkáltatónk után de az egyetlen telefonos elérhetőség megszakadt ugyan is a telefonszámán előfizető nem kapcsolható.


Novemberben érdeklődtem a TBnél hogy be vagyok e jelentve és IGEN be vagyunk jelentve. A problémám azzal van hogy én semmit nem írtam alá sem ilyen kilépő nyilatkozatot, felmondani pedig végképpen nem mondtam fel (nem is tudnék kinél és hol).


A kérdésem az lenne hogy ugye hamarosan be kell vallani az adónkat, én azonban nem tudom megszerezni azt a papírt amit a munkáltatók adnak minden éveben a munkavállalónak az adóbevalláshoz. Valamint a bejelentéskor fontos mindenféle papírom nála van. Mit tegyek ilyen esetben, így még az adóbevallásomat sem tudom elkészíteni.

 

Köszönettel


A