Egy hét ingyenmunka

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 
 

Kedves blog és szerkesztők

Szeretném megosztani veletek a történetemet.

Nemrég végeztem a főiskolával és nyár eleje óta munkát keresek.Olvastam egy újság hirdetésben hogy járműves cég keres kollégát irodai-számítógépes feladatok ellátásához, jelentkeztem. Az interjú jól sikerült másnap közölték hogy munkába állhatok, aminek nagyon örültem.


Következő héten kezdtem és rögtön meglepetésként ért hogy egy másik ,kolléga, is ott volt aki szintén az állásra jelentkezett. Közölte a főnök hogy egyikünknek egy hétig a műhelyben kellene lenni ismerkedni a munkával és utána cserélnénk, úgy alakult hogy én kerültem oda. Nem bántam mert örültem hogy van munkám.


Eltelt az egy hét következő héten megint közölték velem hogy még egy hetet kérnek ugyanott, akkor már gyanakodtam de még reménykedtem.


Rákövetkező nap munka végén közölték hogy úgy látják nem nekem való a munka ezért nem foglalkoztatnak tovább. Mondtam hogy nem igazán erről volt szó amikor jelentkeztem és interjúztunk, persze csak mellébeszélés jött. Így újra munkát keresek.


Gondoltam megosztom, mi a véleményetek?


J