Ne dőljetek be nekik!

Kedves Munkahelyi Terror Blog!


A "Tanárként már nem is próbálkozom" bejegyzéshez küldenék egy "gyöngyszemet", melybe munkakeresésem során sikerült belefutnom. Pár száz forintos regisztrációs díjról már hallottam, de 5.000 Ft-osról még nem.

 

 

Remélem senki sem dől be nekik.

 

Sikeres álláskeresést kívánok a sorstársaimnak.


S. Krisztina

 


Tisztelt munkavállaló!

 

Feltehetőleg azért keresett meg minket, (vagy éppen mi kerestük meg Önt a hirdetése által) mert jobb anyagi helyzetet szeretne teremteni magának a jelenlegi álláspontjához képest, esetleg csak kiegészítő mellékjövedelemre van szüksége, ami ebben a gazdasági válságban meg is érthető. Ha Ön nyugodt légkörben, saját időbeosztásban, saját otthonában és bejelentett munkában szándékozik havonta, rendszeresen fizetést kapni, akkor a lehető legjobb helyen érdeklődött.

 

Női-és férfi adatrögzítőket egyaránt keresünk web-áruházunk raktárkészletének frissítésére, gépírással történő adatok felvitelére, számítógépre. A munka otthon végezhető, csak internetes hozzáférés szükséges hozzá.

 

Elvárásaink:

- 18 éves kortól 60 éves korig lehet jelentkezni

- 8 általános iskolai bizonyítvány szükséges, érettségi előnyt jelent

- precíz, pontos munkavégzést várunk el

- hétfőtől péntekig előre egyeztetett 6 órás munkavégzés

- minimum 3 hónap munkatapasztalat adatrögzítésben, vagy vakon gépírás

Amit kínálunk:

- folyamatos munkaanyag továbbítás, munkavégzés

- rendszeres, havi fix jövedelem, plusz jutalék

- könnyen kezelhető rendszer felület, saját belépési kóddal a munkatársainknak

- 1 hónap próbaidő után bejelentjük Önt határozatlan idejű munkaszerződéssel

- kellemes, nyugodt légkör, saját otthonában dolgozhat, saját időbeosztással

- fizetés 2 hetente van, a bérét számlaszámra teljesítjük átutalással

- havonta nettó 95.000,- forint a fizetés, plusz a jutalék, túlóra, mellyel együttesen akár 158.000,- forintot is megkereshet becsületes, szorgalmas munkával

- Gyes-en, Gyed-en lévő anyukák, vagy munkanélküliek jelentkezését is elfogadjuk

Amennyiben a fentiekben részletezett állásajánlatunkat megfelelőnek tartja, kérjük, küldje vissza nekünk mielőbb pontosan kitöltve az adatlapot és mellékletként előnyt jelenthet az önéletrajz elküldése is. Az adatlap kitöltése, visszaküldése minden munkavállalónknak kötelező, e nélkül senkit sem tudunk sajnos alkalmazni.

 

A munkaanyagot postázással vagyunk kötelesek kiküldeni minden hónap 10.-éig a munkavállalók által megadott, tehát az adatlapon szereplő lakcímre. Budapesti címeknél futárszolgálatunk áll rendelkezésünkre, de vidékre csak postai úton tudjuk eljuttatni a munkaanyagot, melynek átvételekor nem kell Önnek kifizetni a díjat sem a postásnak, sem a futárunknak. A fizetése minden munkavállalónknak 149.530,- forint, de ebből havonta le kell vonnunk az 5.000,- forintos postázási, ügyintézési, futár és nyomtatási díjat, ezen kívül természetesen az adó, TB, és nyugdíj járulék is levonásra kerül! Tehát így jön ki havonta a fizetés mindenkinél 95.000,- forintra.

 

Természetesen arra is fel kell hívnom ismételten az Ön figyelmét, hogy 1 hónap próbaidő után azokat a munkavállalókat, akik kérik: bejelentjük hivatalosan 6 órás munkára, szerződéssel. Ahogy ezt fentebb is olvashatta: a postázási, ügyintézési, futár és nyomtatási díj 5.000,- forint, melynek első részletét a kitöltött adatlap visszaküldését követő 2 munkanapon belül köteles a munkavállaló átutalással befizetni, a második részlettől már automatikusan levonjuk mindezt a rendszerünkben. Így számolható ki értelemszerűen a havi nettó fizetés 95.000,- forintra.

 

Az első munkaanyag megérkezését követően elküldjük Önnek a munkaszerződést is, melyben minden hivatalos, céges adatot (engedély, cégjegyzékszám, adószám, telefonszám, székhely, webáruház oldala, belépési kódok, rendszerezési kód, webfelület szerkesztés, alkalmazotti ellenőrző szám, stb.) megtalál rólunk. Ezt a dokumentumot, szerződést kitöltve vissza kell küldeni nekünk a borítékon található feladó címére, de csak abban az esetben, ha Ön igényli az 1 hónap próbaidő ledolgozása után a bejelentett, 6 órás állást. Ezen céges adatok csak is kizárólag a szerződéses alkalmazottaink számára nyilvánosak, ugyanis sajnálattal már több, mint 11 visszaélés történt az elmúlt időszakban, olyan személyek miatt, akik illegálisan felhasználták a mi adatainkat internetes álláshirdetésekhez.

 

Kérem, szíveskedjen pontos adatokkal kitöltve visszaküldeni nekünk az adatlapot, de csak abban az esetben, ha Ön vállalja az első részlet, azaz 5.000,- forintos díj befizetését átutalással az adatlap visszaküldését követő 2 munkanapon belül.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ADATLAP:

Teljes neve:

Lánykori neve (asszonyoknál):

Születési hely, idő:

Tartózkodási lakcíme:

Telefonszáma:

Személyi okmányazonosító száma:

Bankszámlaszáma:

Email címe:

Jelenleg van bejelentett munkahelye? :

Igényli, hogy 1 hónap után bejelentsük? :

Milyen iskolai végzettsége, szakmája van? :

Van tapasztalata az adatrögzítői munkakörben? :

 

Ön, mint munkavállaló teljes felelősséget vállal az adatlapon közölt adatai valódiságáért, leinformálhatóságáért, valamint hajlandó is befizetni az első részletet, azaz 5.000,- forintot átutalással az adatlap visszaküldésétől, pontosabban a visszaigazolás megérkezésétől számított 2 munkanapon belül.

 

A munkavállaláshoz szükséges személyes adatait természetesen senkinek, semmilyen célból nem áll jogunkban kiadni és kötelességünk bizalmasan kezelni.

 

A befizetésre pontosan 2 munkanap határidőt szabtunk meg. Azon munkavállalók, akik nem küldik vissza kitöltve az adatlapot, illetve a pozitív visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül nem fizetik be a díjat, azokat automatikusan töröljük és letiltjuk sajnálattal a rendszerünkből.

 

Tisztelettel: Horváth Ákos, Budapest

 

műszaki web-áruházvezető, kereskedelmi igazgató

 

Email: muszaki.cikkek.info@gmail.hu