Végkimerültség a munkahelyen

Tisztelt Szerkesztő!                    
                                                                                                                                                                                                                                            Augusztus 08.-án történt hogy már a munkahelyem felé tartva a buszon éreztem hogy valami nem stimmel,sőt segítség nélkül le sem bírtam volna szállni. Végül beértem,nagy levegőt vettem,és elkezdtem a munkám (ami egy kifőzde pultos/pénztárosi állása). Másfél óra után épp egy vevőt szolgáltam volna ki,mikor elsötétült minden,majd pár képkocka kimaradt,és a következő jelenet hogy a főnököm felettem élesztget,és lassan felállítanak a kollégáim segítségével. Hozta a kocsit,és elvitt egy orvoshoz,aki megállapította a "végkimerültséget" a problémám okozójaként,és ezt a főnököm előtt részletesen taglalta.

eszmeletvesztes_1.jpg



Ez volt a csütütörtöki napom,pénteken neurológia,onnan beutaló CT-vizsgálatra,(feleslegesen),majd MRI-még az nap,nagy megtiszteltetés hogy volt rá hely(1 hét múlva eredmény). Majd szombaton beszélek a főnököm anyjával(aki szintén főnök,és tulaj is egyben ott) ecseteli nekem hogy a "szemét pasim"miatt volt mind ez.... (jupiiii,már ehhez is köze lenne???) hétfőn (azaz ma) behívnak,és közlik vele hogy a könyvelőjük pénteken (biztos magától!?) KIJELENTETT!

Ez éppen akkorra esett mielőtt letelt volna a próbaidőm,mellesleg az előtte való heteken reggel 7 órától este 8 (zárásig) hosszúztam, egy nap a Vasárnapok kivételével. (az nap zárva) Mit tehetek én ezek után,pláne ha ténylegesen be kell feküdjek a kórházba?!

Előre is köszönöm hogy szántak rám időt.

Szilvi.