Megaláztak a kollégák előtt

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Üdvözlöm!

 

Az alábbi ügyben kérném a segítségét.Egy telekommunikációs cégnél dolgozom, minden hónap elején van egy hónapindító összejövetel ahol több üzlet dolgozói is összegyűlnek, hogy meghallgassák a legújabb vàltozàsokat, kampànyokat. Az előző hónap leg kiemelkedőbb teljesítményeit oklevéllel ismerik el.

 

A legújabb hónap indítò alkalmával azonban felhoztak egy negatív példàt, ahol sajnos én teljesítettem a legrosszabbul egy tesztben csak 9,5%-ot értem el. Ezzel én nem voltam tisztàban vezetőm nem közölte velem és azon a reggelen ért arcul csapàsul ez az eredmény egy nagy kivetítőn, ahol a többi kollégával együtt ültünk (kb 20-30 ember).

callcenterscript.jpg

Teljesen megalázva éreztem magam ugyanis az eredmény névvel együtt volt a falra kivetítve, ez àltal több szempár is rám szegeződöt. Nem értem, hogyan engedheti meg ezt egy piacvezető vállalat.

 

Nem szeretném, hogy ez büntetlenül maradjon, ezért kérem, hogy ha tudnak adjanak valamilyen jogi tanácsot illetve az is kérdéses, hogy ebbe érdemes e energiát fektetni, hogy valamilyen kárpótlást kapjon az ember.

 

Köszönettel,

Renáta

 

Hirdessen Ön is Magyarország legolvasottabb munkaügyi blogján. A részletekért kattintson!