A halálraítélt korosztály

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

A halálraítélt korosztályt olvastuk. Nézzük csak meg, milyen korosztályból származnak országunk politikai és pénzügyi vezetői? Igen, a 45-65 évesből. Tehát saját korosztályukat nem segítik, csak gyilkolják. Miért? Mert őket ismerik a legjobban és tisztában vannak vele, hogy nagyon sokan okosabbak, szorgalmasabbak náluk, tehát ezért veszélyesek is lehetnek. Ez látszik a hierarchia csúcsán és szépen lefele is.


A korosztálynak itthon munkát találni gyakorlatilag lehetetlen. 1%-nak talán lehet szerencséje és kaphat rabszolgamunkát alamizsnáért. Az ilyen korban elhelyezkedők 99%-ban csak a kapcsolataikban bízhatnak. Kapcsolatok nélkül kár is kapálózni.


Saját tapasztalataim és környezetem mutatja ezt a képet. A helyzet minden tyúklépéssel romlik, ahogyan távolodunk a fővárostól. Ha az Alföld felé indulunk, a helyzet már 1o km után nem romlik, mert onnan már reménytelen.


Én 52 évesen olyan munkahelyen dolgozom, ahová, mint régi ismerős kerültem 10 éve. Én voltam és vagyok a cégnél a legöregebb, ugyanis a 35 év alattiakat kérdés nélkül kiröhögték, elutasították.
1 éve kisérlet képpen felvettek egy nálam 1 évvel fiatalabb, akkor 50 éves dolgozót. Nem jósoltak neki 1 hetet. Ma ő az etalon.


Sajnos ez egy ilyen ország, ahol a segédmunkástól is nyelvtudást kérnek, hogy legyen miért elutasítani. Pedig tisztában vannak vele, hogy a 40 év alattiak nem tanultak nyelvet, esetleg a fővárosban volt esély nyelvtanulásra, ha eleve kvalifikáltak voltak a szülők. Tehát eleve benn voltak az oligarchikus körben.

 

jobless.JPG


Egyébként ez az uralkodó kör nagyon zárt azóta is. Ha elbeszélgetünk valakivel, aki sikeres, előbb-utóbb elszólja magát és kiderül "honnan jött".


A legidegesítőbb a hölgy szerint, és igaza van, az hogy másoknak milyen jól megy a szekér, pedig sem nem okosabbak, sem nem rátermettebbek, de még nem is szorgalmasabbak, mint az ilyen sikertelenek. Mikor a mindenható személyügyis elkezd affektálni a nyelvtudásról, miközben magyarul sem tud egy értelmes mondatot leírni, helyesen meg végképp nem, na, akkor nyílik a bicska a zsebben. Amikor a sikeres vállalkozó azzal büszkélkedik, hogy hány kisvállalkozós helyét vette át, nem éppen tisztességes üzleti győzelemmel az is borzasztó. Pedig mindig ott a háttérben az oligarchikus kör, vagy a kötődés. Csak beszéltetni kell őket, olyan buták, hogy előbb-utóbb elmondják.
Innentől az őket övező imádat és felnézés a normális embereknél utálattá és lenézéssé minősül. Lehet akármennyi pénzük, akármilyen hatalmuk, lenézhetnek bárkit a csilliárdos terepjáróikból, ők akkor is ugyanolyan halandók, mint akit lenéznek.


Ma már egy vállalkozó sem lehet biztonságban, ha sikeres. A sikeres cégekre lecsapnak, ellehetetlenítik, elveszik őket. Nem, nem a tudás veszi el a céget, hanem a törvény, a törvénytelenül játszó emberek kezében.


Végezetül sok sikert a munkakeresőknek, de esélyük sincs, kiváltképp vidéken! Ezt jól jegyezzék meg. Amíg egészségük bírja és mozogni tudnak, hagyjanak mindent hátra és tünés a fővárosba, vagy külföldre. Én is eljöttem vidékről. Ha ott maradok, akkor már végem lenne emberileg, egészségileg és anyagilag! Minél tovább vár valaki, annál esélytelenebb. Én már felkészültem, ha megszűnne a cégem, - ami ugye bárkivel, bármikor megtörténhet, - 1 héten belül útra kész vagyok, akár utcát söpörni is bárhol a világban. Igaz, azt mondják nem ezért tanultunk, de ha itt nem kell a tudás a szorgalom, akkor meg kell keresni, ahol kell és azt az országot kell gazdagítani. Jobb élő jöttmentnek lenni a világban, mint hontalan, haszontalan lenézett senkinek lenni egy oligarchikus szülőföldön. Aktuálpolitika nélkül, minden politikai erőre vonatkoznak fenti soraim.

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!