Magyarország külföldön is "jobban" teljesít

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Azèrt ragadtunk billentyűzetet, hogy el tudjuk mondani Magyarország külföldön is jobban teljesít! Nèhány tucat munkatársunkkal együtt Magyarországtól nyugatabbra próbálunk boldogulni. A "jól" bevált kiküldetèses rendszerben dolgozunk-vagyis kapunk egy bèrminimumot Magyarországi forintszámlánkra ès termèszetesen az elvègzett munkánk után egy teljesítmèny/órabères elszámolást az itteni ország valutájában. Ami termèszetesen kb. a harmada az itteni minimál órabèrnek. De nem sajnáltatni akarom magunkat hiszen van napi 12- óránk arra, hogy megszedjük magunkat ès esetleg mèg szombaton is közreműködhetünk a bevèteli cèl elèrèsèben.

Az èrdekessèg akkor jött amikor kiderült, hogy Magyarországon a minimálbèr illetve a bèrminimum összege 2017- től megváltozott. Ez a mi viszonylatunkban kb. 10000- forintot jelent havonta. A februári fizetèsi papírunk aláíratásakor kiderült, hogy a Munkáltatónk ezt az összeget túlzásnak tartotta ès úgy döntött, hogy a kinti keresetünk terhère levonja!!! Ezt a helyi kèpviselőnk úgy kommunikálta, hogy ne aggódjunk nem keresünk kevesebbet mint tavaly. Tehát mèg "koncepciójuk" is lett a kevonáshoz. Arról nem beszèlve, hogy a kb. 10000- forintnak megfelelő összeget 45- euro levonásával egyenlítik ki. Gondolom a váltási árfolyam garancia arra, hogy ne èrje komolyabb kár a cèget.

hqdefault.jpg

Mivel egy munkatársunk arra próbált rávilágítani, hogy munkabèrből azèrt nem ennyire egyszerű elvenni azt közöltèk, hogy ez már nem munkabèr, hanem ellátmány!!??? Kissè fèlve várjuk a következő havi aláírást, nehigy valamilyen más helyen keletkezett többletkiadást kelljen nekünk állni. Remèlem nem untattam önöket Ui: A "gazdánk" szereti a focit.úgyhogy rossz ember nem lehet, de ezt nem is mondjuk! Mèg szerencse, hogy nem "gázszerelő"!

Köszönjük Lineartech Budapest