Bunyó lett a vége

Ma is érdekes történettel jelentkezünk. Geronimo és csapata megleckéztette a piás, agresszív főnököt, aki dulakodni kezdett az egyik  hölgy alkalmazottal. Bezárták a mellékhelységbe...

Te mit tettél volna?

Üdv Mindenkinek!

Pár éve egy telemarketinggel foglakozó cégnél dolgoztam. Bevallom, nem nagyon szeretem az efféle cégeket, én például kivétel nélkül kinyomom az ilyen hívásokat, de akkoriban még egyetemre jártam és kellett a pénz.

A társaság jó volt, csak a főnökünk,egy középkorú, állandóan ideges faszi okozott mindenkinek nehéz perceket.Ameddig nem nyúlt a piához, nem volt vele sok probléma, de amikor előkerült a laposüveg, vagy egy-egy üveg bor, szinte mindig elszabadult a pokol.

Ha szerencsénk volt, akkor csak az édesanyánkat emlegette és lusta senkiknek nevezett minket, rosszabb napokon szétdobálta a cuccainkat és úgy ordított, hogy a falak is beleremegtek.

Az egyik ilyen alkalommal, amikor megint a pohár fenekére nézett teljesen elveszítette a fejét. Kolléga lány épp nem dolgozott, az ebédjét majszolta épp szünetet tartott két kérdőív között), erre teljesen kiakadt és szó szerint nekiesett. Elkezdte ráncigálni, miközben ordenáré hangon káromkodott, szerencsétlen lány zokogva próbálta kiszabadítani magát.

Nekünk sem kellett több, ketten hárman fiúk nyakon csíptük,kicsit megdolgoztuk  majd  kivittük a wécébe és rázártuk az ajtót. A kulcsot benne hagytuk a zárba, és mindannyian hazamentünk.

Annak azért így utólag örülök, hogy nem jelentett fel minket )!
 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

A blogban megjelenő olvasói levelekért és hozzászólásokért a szerkesztő semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben a beküldőt terheli!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!