A szép szó nem használt

Kellemes hétvégét Mindenkinek! Időnként igyekszünk teret adni a "másik oldal", azaz a munkaadók véleményének, most is ez a nagy harci helyzet. Következzen pancsika hozzászólása:

sziasztok.

 

akkor egy kicsit a másik oldal: felvettünk egy csajt egyszer beszerző pozícióra. a betanítás remek feladatát 2n kaptuk. ( 34 éves!volt akkor az új kolléga) de a mai napig nem értem, hogy vehették fel: első kérdése mikor leült mellém: a gépeden van chat? tudok zenét leszedni? másolni cd -t dvd-t? nnna mondom ezeket nem tudod.

 

simán netezett már az 1. naptól kezdve, hiába kértük, figyelj, inkább gyere ide, elmondom, segítek. mintha a falnak beszéltünk volna.eltünt 40- 50 percekre napközben, mert neki megjött a mensije...

 

a fiókjaimból kiszórt! mindent az asztalra, mondván átnézi? de mégis mit? kérdem én. hát csak úgy. majd otthagyta több órára a kupacot. hogy hova tünt közben? fogalmunk nem volt...nemtudom mit akart az üres űrlapokkal, már röhögtem.

 

mindig cigizni járt. alig volt időnk a tanítására, de azt a keveset is internettel, cigivel akarta tölteni. 4 kül. színnel jegyzetelt... mire eldöntötte mit mivel satíroz..... kb.30 levél beírása postakönyvbe: 3, azaz három óra.

 

a szép szó nem használt, azonnal pukkadt, vagy sírt, csapkodott! ja,ő magát tök jó fejnek tartotta!

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni