Magasfeszültség

Komment következik innen. Mikewasovski férjét áramütés érte munkavégzés közben, de a munkaadó nem akarja üzemi balasetnek minősíteni a történteket, ráadásul még az is megeshet, hogy eltávolítják a cégtől.


A férjemet a munkahelyén megrázta az áram. A munkahelyről az üzemi orvos hívott neki mentőt és bevitték a kórházba. Külső sérülései nem lettek, de keringési problémái voltak, ezért egy hétig kórházi kezelésben részesítették.

 

A munkahely nem ismeri el, hogy üzemi baleset történt, merta gép bevizsgálásakor semmilyen problémát nem tapasztaltak. Azt mondták nem jár neki a 100%-os táppénz, csak ha bebizonyítja, hogy megrázta az áram.

 

A másik probléma az, hogy emiatt az eset miatt el akarják küldeni, mert ha bebizonyosodik az Õ igaza, akkor esetleg több vezetőt is felelősségre vonhatnak, ha pedig nem tudja bizonyítani a dolgot akkor nem tudnak neki munkát adni, mert ezzel az üggyel nagy port kavart a munkahelyen, a közvetlen felettesét kellemetlen szituációkba keverte ezzel, stb., stb.

 

Most jelenleg táppénzen van, de ha vissza akarna menni, akkor azt mondták, hogy majd leülnek vele beszélgetni és közös megegyezéssel szeretnék eltávolítani. Mit lehet ilyenkor tenni?

 

Számítok a tanácsukra!


Tisztelettel: Mikewasovski

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni