Ez normális?

Sziasztok!

Eredetileg egy contact center ügyintézői állásra jelentkeztem,

korábban négy hónapot dolgoztam egy másik bankban, ami nem hosszú idő, de előzmény. Munkaerő közvetítőn keresztül sikerült elhelyezkednem egy közismert bankban július 1-vel (szerdán). Már az interjún (hétfőn) is felfedezhetők voltak gyanús jelenségek, de gondoltam bizalmat szavazok a társaságnak.

Egy napos betanításban volt részem kutyafuttában, mert a hölgy aki (állítása szerint), egész 1 hónapig végezte a feladatkört, amit most nekem szántak, másnaptól új munkakörbe avanzsált. Ott maradtam az adminisztratív munkakörben számítógép nélkül (ezek szerint a feladathoz nem kell), de akkor miért volt a felvételi feltétele a számítástechnikai ismeret, és teszt feladatok egy része is erre a témakörre épültek?

A körülöttem ücsörgő, csevegő, telefonáló, ifjú, dekoratív, és intelligenciától duzzadó kollégák arra biztattak, hogy ha valamit nem tudok, kérdezzek nyugodtan tőlük. Lehet, hogy hálásnak kellett volna lennek, amiért ezt megengedték nekem? Kétlem. Mit kellene tudnom egészen, hogy a részletekre rákérdezhessek? Három napi intenzív papír nyálazás után, még nem volt/nincs szerződésem, munkaidőm, munkabérem. A hét órásnak meghirdetett munkáról úgy beszéltek, mint nyolc órás. Szinte mindenki a felettesemmé vált.

A közvetlen mellettem lévő banki felettesem, akihez szervezetileg nem tartoztam, de ő adott papír munkát. A tényleges banki felettesem akihez tartoztam, nagy ívben elkerült. A második körös interjún (kedden) látszott, hogy nem én vagyok az embere. A bankban dolgozik a közvetítő cég supervisora, ő a harmadik volt, akihez tartoztam, de mégsem, mert igazából mások munkáját felügyelte.

Végül a negyedik, akihez az egész bank-projekt tartozott, és a közvetítő cégben foglalt helyet, sem ért rám. Ha telefonon kerestem vagy lerázott, hogy majd később visszahív, vagy sms-t írt. Reméltem, mivel kiválasztottak, hogy valamiféle képzésben lesz részem. Tévedtem. Az egésznek rossz a kommunikációja, fullasztó a légköre. Munkaszerződést jövő hét péntekre ígértek. Ez normális?

Kérem adataim bizalmas kezelését.