Kijelentem, hogy nem én loptam

Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.

 

A részletekért kattints ide

 

Sziasztok,

 

Cégünknél az utóbbi időben megszaporodtak a lopások, a cég már szinte börtönszerűre építette ki a biztonsági rendszert, be illetve kijutni is már megalázó a dolgozókra nézve.
Most egy jogi nyilatkozatot akar aláíratni,velünk. Állítólag ez magánokirat. Hallottatok már ilyenről?


Bemásolom a nyilatkozat teljes szövegét:


NYILATKOZAT

 

Alulírott ………………………….(név)………………­………….(születé­si dátum) büntetőjogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a CÉG NEVE Kft., munkáltatómnál felmerült bűncselekményekben (lopás, valamint a vevő tulajdonát képező információtechno­lógiai eszközökkel való visszaélés) nem vagyok érintett, illetve az elkövetők személyéről és az elkövetés részleteiről semmiféle információval nem rendelkezem. Egyúttal tudomásul veszem, hogy az ilyen információk visszatartása bűnpártolásnak (törvénysértésnek) minősül.

 

Nyilatkozom, hogy a munkaviszonyomból eredő kötelezettségeim teljesítésén kívül nem használok Bizalmas Információt (üzleti titok, tulajdonosi információ) vagy Terméket, illetve ezekhez nem engedek másoknak hozzáférést.

 

Továbbá kijelentem, hogy a munkáltatónál fennálló munkaviszonyon kívül egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyt (a munkáltató tudomása és beleegyezése nélkül) nem létesítettem és különösen semmi olyan külső tevékenységet nem folytatok, ami összeférhetetlen­ségnek minősülhet, és bármi módon a cég érdekeit sérti, ill. veszélyezteti.

 

Tudomásul veszem, hogy ez a nyilatkozat okiratnak minősül, melynek valótlansága esetén a törvény előtt kell felelnem.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz