Folyton bőgök a főnököm miatt

Sziasztok!

 

Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot, amivel majd kirúgnak. Márpedig akkor nem kapnék se tgyást, se gyed-et, csak GYES-t, amiből nem tudnánk megélni.

 

A lényeg, hogy ha a főnököm a GYED-es anyukákkal megtette, hogy kirúgta őket, akkor szerintem engem sem fog kímélni ha állapotos leszek.
A munkám szörnyen stresszes, a főnököm miatt folyton bőgök, Szeretnék egy nyugodt terhességet, kérlek segítsetek!

 

Leépítések vannak a cégnél, folyton fenyegetnek mindenkit, hogy ha nem lesz ilyen meg olyan teljesítménye, akkor kirúgják. Ráadásul a minap megtudtam, hogy két anyukát, akik otthon vannak jelenleg a gyerekeikkel GYED-en, kirúgták őket. A főnököm tudom, hogy borzalmasan dühös lesz, ha megtudja, hogy babát várok, mert ő ezt úgy fogja fel, hogy kihasználom a munkahelyemet, és direkt csak azért jöttem ide dolgozni, hogy ha véglegesítik a szerződésem elmehessek szülni.

 

Ez egyébként így is van, 2 éves gyerkőc mellől kezdtem el újra dolgozni, pontosan azért, hogy a kistesóval is jó GYED-em legyen. (első gyerek előtt máshol dolgoztam)

 

Veled is kiszúrtak?Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz