Propaganda a buszon

Sziasztok!


Egy multicég szerződéses buszjáratokkal biztosítja dolgozóinak a munkába járást. Útiköltségtérí­téssel nincs is semmi probléma de:


2 hete bevezették hogy a buszokon az utazás ideje alatt folyamatosan a cégről szóló propagandafilmeket nyomják.


Megtehetik ezt? Csupáncsak azért mert ő biztosítja az utaztatást?Több száz ember nyugalmáról van szó – ha mennek dolgozni hajnal 5-kor is, délutános műszak után este 10 után de éjszakás műszak után is.


Nem tiz perces útról van szó hanem sokaknak egy – másfél óra! amikor esetleg pihenne, ha már vállalta az utazást a munkahelyért.


A buszsofőröknek ki van adva hogy nyomni kell a műsort különben fegyelmivel távozhat – ad dolgozók pedig lincsközeli hangulatban vannak.


Tudom vadul hangzik de már szinte agymosáshoz hasonlít az egész: arról a cégről nyomják hogy de szép, de jó, stb..... ahol napi szinten dolgoznak és tapasztalják hogy milyen " emberségesek" velük.


Hogy mi a célja az egésznek azt nem érti senki.

üdv
 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!