Elég a kamu álláshirdetésekből!

 

A Munkahelyi terror blog online aláírásgyűjtésbe kezd, amelynek célja, hogy a Magyar Országgyűlés végre törvényes keretek közé kényszerítse a munkaadókat.

 

Mindenki találkozott már olyan álláshirdetéssel, amely versenyképes fizetésről, kiváló előrelépési lehetőségről mesélt, de végül kiderült, hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal és már megint "porszívóügynököt" keresnek, természetesen feketén.

 

Mindennapos, hogy egy-egy interjú után "Majd értesítjük" mondattal bocsájtják útra a reménykedő munkavállalót, de az esetek nagy többségében soha többet nem jelentkeznek.

Ki ne találkozott volna azzal a jelenséggel, amikor E-mailben elküldjük önéletrajzunkat és még csak válaszra sem méltatnak bennünket, adatainkat pedig elraktározzák, esetleg tovább is adják.

 

Ebből most elég volt!

 

Ameddig egy népszavazás súlyos milliárdokba kerül nekünk, adófizetőknek, addig az interneten egyetlen kattintással, ingyen és bérmentve kifejezheted az akaratodat törvényalkotóink felé. Gondoljatok csak a Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára! kezdeményezésre. 

 

A következő lépéseket várjuk a mindenkori magyar kormánytól:

 

- A hirdetők kizárólag valós névvel,címmel,telefonszámmal jelenhessenek meg mindenhol

 


- A hirdető köteles legyen visszajelezni minden pályázónak a kiválasztás várható időpontjáról és eredményéről

 


- A hirdető cég köteles legyen adatkezelési nyilatkozatot tenni (személyes adatok bizalmas kezelése + törlik a pályázó anyagát)

 

 

Amennyiben egyetért kezdeményezésünkkel, csatlakozzon csoportunkhoz, illetve ossza meg ismerőseivel is! Ha rendelkezik saját weboldallal, bloggal, helyezze el bannerünket!

 

Csatlakozás