Fedezd fel a kényelmes keresgélést!

Ugye, Te is jártál már úgy, hogy gyorsan kellett valamilyen szolgáltatót találnod, de nem tudtad hova fordulj? Persze, megteheted, hogy a keresőbe beírod, de akkor szembesülsz vele, hogy milyen nagy a választék. Pár telefonhívás után pedig jön a lesújtó „jövő hétnél előbb nem megy” és a „kiszállás 4000, a többit majd meglátjuk” válaszok sora.


Elég! Fedezd fel a kényelmes keresgélést! Ebben egy olyan weboldal lesz segítségedre, ahol a szolgáltatók érted versenyeznek. Te csak egy percet kell, hogy rászánj, a többi a mi dolgunk!


Az AjánlatGuru.hu egy online ajánlatkérő rendszer, melynek célja, hogy a különböző szakterületek képviselői és a potenciális megrendelők felesleges keresgélés nélkül találjanak egymásra. Ezt biztosítja a 25 főkategória és több mint 260 alkategória, mellyel lefedi a szakmák közel teljes tárházát. Az oldalon a grafikus elemek és a több szempontú kereső is elősegíti, hogy hamar megtaláld a megfelelő szakembert; legyen szó akár nyelvtanárról, akár webfejlesztőről, akár adótanácsadóról.


Az életben kiemelkedően fontos szerepet kap a versenyképesség, melybe beletartozik a gyorsaság és a kedvező ár, ezért a megrendelők a megfelelő szakember kiválasztása előtt egy rövid ajánlatkérő űrlap kitöltésével pontosíthatják igényeiket, és segíthetik a minél gyorsabb és pontosabb ajánlatadást. A szolgáltatók egy-egy beérkezett igényről e-mailben értesülnek, mely alapján könnyedén eldönthetik, hogy az adott felkérés mennyire testhezálló számukra. Így csak olyan szolgáltatók fognak válaszolni neked, akik valóban el akarják és el is tudják vállalni az adott munkát.


Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani, hogy milyen szakembert keresel, majd egy, az adott szakmára specifikált űrlapon elküldöd a konkrét munkára vonatkozó igényeidet. A keresési feltételeknek megfelelő összes szakember megkapja az ajánlatkérést, így minimális időráfordítással, INGYENESEN kaphatsz egyszerre több árajánlatot is, ezután már csak rajtad múlik, hogy melyiket választod.


Ha ugyanolyan fontos számodra a legjobb ár és az időspórolás is, akkor tegyél próbára minket!
 

http://ajanlatguru.hu/