Ilyen kurvával nem lehet együtt dolgozni

Sziasztok!

 

Egy elég abszurd történetet szeretnék megosztani veletek. Van egy fiatal férfi kollégám, aki nemrég került a céghez. Nagyon jó barátok lettünk, jól elvoltunk, de ez a többieknek egyáltalán nem tetszett. Nem értettem, miért néztek rám, olyan csúnyán állandóan. Mielőtt bárki arra gondolna, soha nem történt közöttünk semmi, tényleg csak és kizárólag barátságról volt szó.

 


Eltelt jó pár hét, aztán néhány hete egyik reggel a főnököm behívatott magához és közölte velem, hogy bizony én fel lettem jelentve szexuális zaklatás miatt, mert azt hallotta, hogy molesztáltam a kollégámat. Kikerekedett szemekkel hallgattam az ellenem felhozott vádat és próbáltam elmagyarázni, hogy csak rosszindulatú pletykáról van szó. Hiába...

 

Főnököm közölte, hogy azonnali hatállyal felmond nekem, mert ilyen egy kurvával (ezt szó szerint idézem) nem lehet együtt dolgozni.

 

Most itt tartok, újra állást kell keresnem, pedig az ég világon semmi, de semmi rosszat nem csináltam. Boldog házasságban élek, két szép gyermekem van, mégis kifúrtak a munkahelyemről. Nem tudom, történt-e már hasonló másokkal, találkoztak-e már efféle kollégákkal, nekem ez volt az első ilyen eset. De egy életre emlékezetese marad.


 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!