Multi terror

Szevasztok!


Multinál melózok.Új áruházat nyitott a cég, oda toborzott bennünket októberben.Azóta tanultunk, gyakoroltunk.5 napja végre meg is nyitottunk.


190 dolgozó van itt, ehhez építettek 2 női és 1 ffi Wc-t. Gyakorlatilag a pihenő időnket sorban állással töltjük. 190 ember kapott egy 10 négyzet-méteres étkezőt!!! és egy 100 literes mini hűtőt.Büfé, konyha nincs. Iszonyat túlórát követelnek tőlünk, de nem mindenki kaphat túlóra kifizetést,pozíció függő, mert nekik úgymond " benne van " a bérükben.!Megkövetelik a fekete cipőt, nadrágot, de a saját lóvénkból kell megvenni. Ha nem ebben melózol, röpülsz.


Inget nyakkendőt adnak, megdöbbentően pocsék minőségben, és 1 méretben.XXL. aki kisebb vagy nagyobb, így jár. Szabasd át a válasz, szintén saját zsebből.Öltöző szekrényt csak 100-an kaptak.Nem tudom hol szerezték be, de már a név is rossz. Ez nem szekrény. Ez egy doboz! Egy csizma sem fér el benne, nemhogy kabát, ruha, kaja.A biztonsági előírások miatt nem vásárolhatunk kaját munkaidőben. Mit együnk?Otthonról nem tudok hozni, mert nincs hova tenni.


Dohányzót nem alakítottak ki, mínuszokban ,zuhogó esőben, hóban gubbaszt kint a dolgozók nagy része,térdig sárban.Szolgálati parkoló nincs, nem mintha sokan járnának kocsival, de a busztól is 1 kilométert kell gyalogolni mire a személyzeti bejáróhoz érünk.A munka-idő úgy van kitalálva, hogy már nem érjük el a buszokat, amik a pálya udvarra visznek.3 km. gyalog, persze aki este 9 után végez, lekésik minden csatlakozásról. Egy csomóan aludtak már a pu-on.


Nem tudjuk az angol tulaj ennyire spórolós, vagy mi magyarok akarjuk megmutatni: igazi szolga nép vagyunk és mindent benyelünk.Most volt a túlóra botrány, és ebből sem tanultak. megint csalni próbálnak a mi bőrünkre. Ebben 100 %-ig a helyi vezérkar a felelős.Persze féltjük a melónkat, senki sem áll ki a pénzéért, nyelünk egyet, hisz 100 ember akad a helyünkre.


A főnökség stílusa, modora kritikán aluli, 1-2 kivétel van. Mit tegyünk szerintetek?

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!