Itt jön a sánta

Sziasztok!

 

Szalag mellett dolgozok már idestova 10 éve, az utóbbi időben kijutott sajnos a "jóból". Volt egy 50 feletti női főnököm, aki ott szívatott, ahol csak tudott. Szerencsére azóta sikerült új munkahelyet találnom, de nagy szerepe volt abban, hogy váltottam.

 

Három éven keresztül (azóta volt ő a főmufti) mást sem csinált, csak a dolgozók vérét szívta. Mindenkibe belekötött, a kákán is csomót keresett. Minden apró hibát felnagyított, úgy intézte, hogy minél több pénzt lehessen levonni a melósok béréből (nem tudom, lehet, hogy ezért prémiumot kapott).

 

Engem különösen kedvelt a hölgy, telefonon hívogatott a szabad napjaimon, és kérdőre vont, éppen miiért nem vagyok bent. Amikor megmondtam, hogy szabadnapom van, akkor pedig köszönés nélkül rám csapta a telefont. Máskor minden követ megmozgatott, hogy szabadságból be kelljen mennem dolgozni, különben kivágnak, mint a bizonyos macskát.

 

Sajnos a jobb lábam egy baleset miatt jóval kevésbé bírja a strapát, mint a másik és kissé sántítok is. Ezen alapból mindig gúnyolódott és megjegyzéseket tett, hogy "itt jön a sánta", meg a kis bicebóca, de ezzel még nem élte ki magát rendesen. Hobbija volt, hogy amikor dolgoztam, és cipekedtem dolgokat ide-oda, akkor tapsolta a ritmust, hogy milyen gyorsan vigyem, ott ugrált mellettem. Csak azért nem vágtam fejbe valamivel soha, mert nőt nem ütünk meg, na meg el kell tartanom a családomat, ezért inkább lenyeltem a szemétségeit.

 

Szerencsére nemrég sikerült találnom egy új munkahelyet és már a felmondási időmet töltöm, de azt megfogadtam, hogy még beolvasok neki.

 

Üdvözlettel: Gabi


 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!