Felfelé nyal, lefelé tipor

22 éve már ugyanazon a helyen dolgozok. Több főnököm is volt, mindegyikkel jó volt a kapcsolatom. Most viszont szívesen elmennék másik munkahelyre, mert 3 éve kaptam egy szar főnököt.


A munka, a kollégák, a fizetés alapjába véve elfogadható, de a főnök, az semmihez nem ért, csak a nyakunkra ültették. Az egész társaság ki van készülve miatta. Felfelé nyal, lefelé tipor. A kollégái hétköznapjait megkeseríti. A helyettese ugyanilyen. Végül is azt lehet mondani, hogy a helyettes vezeti a hivatalt, mivel ő szakmailag messze felette áll a főnöknőnek.


A főnöknő csak egy báb, akinek a helyettes megmondja, hogy mit csináljon és ő azt teszi. Egész nap eszik, de azért személyi edzővel akarja a súlyát letornászni, csak magával van elfoglalva, a pletykákból él, az érvényesül nála, aki jobban besúgja a másikat. Sok emberrel beszélgettem már és mindenkinek az volt a véleménye, hogy máshol sem jobb a helyzet!


Ez a mai magyar valóság? Akinek nincs munkahelye annak is rossz, de akinek van, azt meg idegileg próbára teszik. A legjobb megoldás az, hogy homokba dugja az ember a fejét, mondjon mindenki amit akar, le kell szarni őket.Csak így lehet kibírni a hétköznapokat.

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com