Mi a baj cica, mit nem tudsz?

Elmesélem nektek kedves kis történetem.Telefonos értékesítésre jelentkeztem hogy a cégnek biztosítási termékeit kell eladni telefonon.5-en voltunk egy kis irodába, 3 ember dolgozott ott 3 hónapja ők azt mondták még mindig nem értékesítenek, mivel nem volt adatbázis sem és azt ígérték nekik hogy majd beindul.


1hétig semmit nem csináltunk mi sem, rádiót hallgattunk vagy ország, városoztunk. A főnököm lába egész nap lógatta a lábát, ha pénteken hazament bekapcsolva is hagyta a gépet, hiszen minek kell kikapcsolni, mondja ő. Sokszor telefonált a pasijával, nyaralást szervezett vagy való világot nézett. Fél óránként kiment cigizni, a cigizőspuszipajtásokkal, én nem dohányzom és lehet ez lett a vesztem.Sokszor hangosan kacarászott vagy káromkodott úgy hogy ügyféllel beszéltem mert egy hét után mikor dolgoztunk, ügyfél által küldött emailekre kellett válaszolni hivatalalos formában, néha a telefonok felcsörögtek panaszokat kellett kezelni, néha adott adatbázist hogy értékesítsünk is.Én előtte pár évig dolgoztam értékesítés területén, tudom mi az a hivatalos kommunikáció. Fel kellett olvasni 4 nyilatkozatot amit ha nem fogad el az ügyfél nem lép életbe a szerződés, cigizőspuszipajtásnál elhangzott egy ilyen mondat " Akkor most gyorsan ledarálom Önnek" A Főnököm azt mondta neki h.ejnye bejnye.


Éreztem hogy nem stimmel valami, velem szemben mindig flegma volt, egyik nap ügyfélnek válaszoltam a kérdésére, a Főnök mögöttem parfükömet nézegetett a puszipajtásokkal hangosan kacarászva,látta rajtam h. idegesít megkérdezi "mi a baj Cica"? mit nem tudsz"? Akkor most töröld ki azt a mondatot amit leírtál az ügyfélnek"


Rákövetkező hétfőn elbocsájtott azzal az indokkal h. " Cica nem tudsz 5 féle dologra figyelni"Lehet h. cigiznem kellett volna, parfümöket nézegetni, kimenni vele pletykálni és lesz...ni a munkát ahogy ő csinálta.

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com