Helyreigazítás

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

 
 

 Tisztelt Szerkesztőség!

Az alábbi oldalon megjelent cikk szerzője hivatkozik a Top School Oktató Központra.
http://munkahelyiterror.blog.hu/2011/07/05/kotelezo_hozzajarulni_a_hang_es_videofelvetelhez

A szerző megállapítása a beszámolóban helyes, valóban engedély nélkül másolta le a Top School Oktató Központ által kidolgozott tanfolyam tematikáját a jelenleg DGSM Oktatási Központ néven működő intézmény.

Honlapjának CatMother nevű felhasználója/ügyfele, 2011.07.05. 15:09:32 hozzászólásában arra utal, hogy a két cég esetleg azonos lenne, illetve mindkét honlap az említett cég tulajdona lenne, és megjegyzéséből arra enged következtetni, hogy a két cég között üzleti kapcsolat áll fenn.

A honlapon CatMother felhasználó utalása sértő és káros intézményünk számára, ezért kérjük, hogy weboldalán, közvetlenül az említett fórum bejegyzés mögött, vagy a cikk végén helyezze el a következőket:

„A Top School Oktató Központ és a http://www.topschool.hu weboldalt a Press-Line Bt üzemelteti, amelyet 13-0544-06 számon vettek nyilvántartásba és AL-1975 számon akkreditálták. Sem a Press-Line Bt, sem pedig a http://www.topschool.hu weboldal nem áll semmiféle kapcsolatban Virág Gergely és Juhász Györgyi cégeivel, weboldalaival.
A megállapítás a beszámolóban helyes, valóban engedély nélkül másolta le a http://www.topschool.hu weboldalon megjelent, és a Press-Line Bt munkatársa által személyesen kidolgozott tanfolyam tematikáját a jelenleg DGSM Oktatási Központ néven működő intézmény.”

Továbbá kérjük a helyreigazítást weboldalának kezdő oldalán legalább annyi ideig elhelyezni, amennyi ideig az említett fórumbejegyzés helyreigazítás nélkül szerepelt az oldalon.

Várom szíves visszajelzésüket.

 

A levelet kérésre változatlan tartalommal tesszük közzé. 

Erynnis