Átvertek a külföldi munkával

Üdvözletem!

 Kiss Attila vagyok és olvasgattam a blogot ahol átvert emberek írtak és kértek segítséget.  Ezennel én is beállnék az átvertek soraiba sajnos!!!!  Ugyan is Hirdetés alapján,egy hónapja kimentem 4-barátommal német országba dolgozni 6-eurós órabérért,épületeket bontani és azbesztmentesíteni,a   Főnök egy magyar származású nagyon hiteles beszédű csaló.  A főnök egy jó barátja  olaszoktól kapja a munkát egy igen nagy cégtől ami már 50-éve működik,de a főnök intézi kintre az embereket.  Rátérek a lényegre,hogy ne legyen unalmas mire a végére érnek!!! :)  A munkaidő napi minimum 13-órából állt,az olaszok szó szerint vizet inni nem hagytak még a 40-fokos melegben sem,amit később megértettem mivel kiderült,hogy a  főnökünk 11,5-eurót kap utánunk óránként.  

külföldi munka.gif

Egy hónap után kitalált indokkal elküldött,mert gondolkodni tudó ember nem lehet ott,haza is jöttem,persze pénz nélkül mivel mondta,hogy elutalja mert később   utalnak az olaszok!!!  Mire hazaértem hívott egy volt munkatársam,hogy 2-vagy 4-euróval akar kifizetni a főnök, KÉRDEM ÉN ÖNÖKET,TUDOK TENNI VALAMIT,HOGY MEGKAPJAM LEGALÁBB AZT A 6-EURÓT AMIÉRT MEGSZENVEDTEM????  

Szerződést nem láttam a bejelentésről de lennie kellett mivel volt ellenőrzésünk nem is egyszer!!! Bizonyítani tudom,hogy ott dolgoztam,mivel a telefonbeszélgetéseket rögzítettem fényképeket bőven csináltam és 5-en voltunk kint ismerősök. Remélem van rá mód,hogy megkapjam azt a kis pénzt mert az a fiamnak 2-hónapi gyógykezelés lenne!!! Gondoltam arra is,hogy az olasz céget is bele kell vonjam mert ők nem is sejtik,hogy milyen kihasználás megy ott kint!!!!! A céget az interneten megtaláltam.

Remélem tud segíteni valaki,nagyon köszönöm előre is.

Üdvözlettel. Kiss Attila.

Kedves Levélíró!

 Önnek is azt tudom tanácsolni, hogy első körben keressen föl egy önhöz közeli közjegyzőt és indítson fizetési meghagyásos eljárást (itt euróban is megadhatja a követelése összegét). Az eljárás díja a követelés 3%-a, de lehet kérni költségkedvezményt is.   

Üdvözlettel:  Erynnis