Úgy bánnak velem, mint a kutyával

Tisztelt M.Terror blog!  

 

Egy multi cégnél dolgozok, és körülbelül 6 éven keresztül jól ment minden, úgy tudtam a munkámmal is elégedettek! Aztán egy leépítés kapcsán másik osztályra kerültem,ahol szó szerint úgy beszélt velem ,az ottani közvetlen főnököm,mint a kutyával!Apránként rájöttem,hogy ki akar készíteni és ebben az új munkatársaim is mellé állnak,mellém pedig senki! Mikor pedig az előírás szerint főnököm,főnökének jeleztem a dolgot,beszélt ugyan vele,de nem történt semmi változás!Ezt többször eljátszottuk!  

 

Nagyjából 3.5 évig tartott a dolog ,mire az adott helyen is kevesebb emberre lett szükség és úgy téve mintha a többiek szavazták volna meg,engem és még két kevésbé szimpatikus embert átraktak más területre! Mint kiderült itt korábbi főnököm szomszédja dolgozik és jó barátnője,akik tovább szekáltak!"Természetesen" új főnököm is beállt a "sorba" és a folytonos idegesítés mellett olyan hibákat próbált/próbál találni a munkámban melyek egyébként jelentéktelenek és melyeket nap mint nap másoknak elnéznek!Ezek ilyen nyílt titkok bent!   Jelenleg jegyzőkönyv felvételről van szó,csak a dátumot húzzák el folyamatosan!

 BRICKSHELF MOKO . . .jpg

Rám fogták,hogy a kollégáimmal nem megfelelően,obszcén szavakat használva beszélek,ill. volt egy alkalom amikor tényleges hibát követtem el majdnem a műszakolás miatti fáradtságból kifolyólag és állítólag leéghetett volna egy gép emiatt!Konkrétan 15-20 percig nem néztem rá,viszont szerintem ha engedélyezték hogy ezzel gyártsanak ,kell legyen benne biztosíték ami ezt megakadályozza!  

 

A kérdésem az lenne ,ezek alapján mire számíthatok? Felvettem a kapcsolatot a cégnél a szakszervezettel,viszont szeretném mások véleményét is megismerni!  

 

üdv: egy magyar munkás

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg