Engem kirúgott, hogy magát mentse

 

Tisztelt Munkahelyi terror!

 

4 és fél évig dolgoztam egy Cégnél.2013-ból áthoztam 27 szabadnapot.Tisztességesen bejártam dolgozni 40 asszonyért voltam felelős az értékelésem 4-es 5-ös volt .A dolgozóimmal kialakítottam egy olyan munka kapcsolatot, hogy mindenben számíthattunk egymásra.Ez a fajta családias hangulat nagyban közre játszott a pontos és megbecsült munkavégzéshez.

 

A főnővérekkel a kapcsolat tartásom megfelelő volt.A cég ahol dolgoztam a Megyei kórház takarítását végzi .A tisztítószerek megrendelése a cégfeladata ennek beszerzése nem az én kompetenciám volt.2014 07 01-04-ig a tavalyi szabadságomat töltöttem.01-én reggel bementem a szabadságom alatt a munkahelyemre, hogy a területemet tisztítószerrel ellássam amiben egyik kolléganőm volt segítségemre.

 sexually-harassed-nurse.jpg

04-én az egyik osztály főnővére jelezte az Ápolási igazgatóság felé, hogy nem megfelelő a vegyszer ellátás vagyis gyakorlatilag nincs. Még 07 04-én az egyik dolgozóm lement az irodára ahol megkapta az országos vérellátóba szánt 5 l. vantropol nevű fertőtlenítőszert,

 

Ezek szerint így a vérellátó maradt vegyszer nélkül, 07-én amikor bementem dolgozni hívattak az irodába és a küldött levélre reagálnom kellett .Az általam leírtakat elolvasás után azzal nyugtázta a főnököm, hogy sajnos Valika meg kell válnunk magától vagy esetleg ha gondolom akkor maradhatok takarítani.Jelzem nem a takarítás derogál nekem hanem azt nem értem, hogy miben hibáztam ?Jelenleg szabadságon vagyok 08.19-ig a tavalyi és az idei szabadságomat töltöm részarányosan.

 

A Főnökömnek valamit produkálni kellett Pest felé így hogy magát mentse engem elbocsájtott..Nagyon hiányoznak a dolgozóim és a munkám.

 

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg