Vannak cégek, ahol jobb nem dolgozni

Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com

 

Én is megosztok veletek egy gyöngyszemet. Állást kerestem és belefutottam egy olyan cég hirdetésébe, ahol mindig is szerettem volna dolgozni, Minden feltételnek megfeleltem. Madarat lehetett volna fogatni velem, mikor behívtak interjúra. Én pontosan megjelentem. Leültettek, hogy szólnak a HR-es kolléganőnek. Láttam a recepcióról, hogy a nő a helyén üldögél. Jön ki a recepciós kislány, hogy pár perc türelmet kérnek. Mondtam, persze, persze.

 

45 percet váratott az az inkompetens luvnya (jelzem, 450 forintos óradíjjal lehetett a környéken parkolni!). 45 perc után kijön, elkezdődik az interjú. Igyekeztem aranyos lenni. Mondtam, hogy mivel megcsúszott, most rövid lesz és a mintegy 15 perc alatt folyamatosan nézte az óráját. Nem voltam abban a helyzetben, hogy elküldjem a francba, sajnos. Mondta, hogy a héten biztos nem tud reagálni, mert folyamatosan interjúztat, de a jövő héten visszajelez. Másnap megjött, hogy sajnos nem rám esett a választás, de mivel olyan értékes vagyok, az adataimat megőriznék az adatbázisukban, hátha legközelebb. Na, erre öntötte el az agyam a .

 hr_solutions_sole_practitioner.jpg

Megírtam nekik, hogy azonnal távolítsák el minden adatomat az adatbázisukból és nem kívánok náluk soha ebben a földi életben állást vállalni a kiváló cégüknél. Az csak bónusz, hogy szerettem volna ügyfélként is bejelentkezni hozzájuk, közölték, hogy előre ki kell fizetnem a szolgáltatásukat, utána majd ők adnak nekem időpontot, hogy mikor mehetek. Köszöntem, ezt sem kértem. Vannak cégek, ahol jobb nem dolgozni szerintem.

 

A

 

 

HIRDESSEN SZINTE INGYEN A MUNKAHELYI TERROR BLOGON!

 

index_13.jpg