Több ezer euróval tartoznak nekem

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Tisztelt Mt!

 

Kérem, segítsenek, ha tudnak. A helyzet az, hogy a főnököm közel 2000 Euróval tartozik nekem, ebből 1400 Euró a fizetésemből az elmaradása, a fennmaradó összeg pedig a fizetett szabadságok után járna nekem. A helyzetet nehezíti, hogy a főnököm német állampolgár, én pedig már újra itthon vagyok Magyarországon, nem tudom, ilyen esetben milyen lépéseket kell tennem.

 

Már szeptember óta húzza a dolgot az úriember, folyamatosan ígérget, hogy ekkor és ekkor fogja a részemre elküldeni, de már november közepe van és még mindig csak ígéreteket kaptam. Többek között telefonon, emailben és Facebook üzenetekben is többször elismerte a tartozását, ráadásul minden egyes alkalommal, amikor beszéltünk, új időpontot és új ígéretet tett a tartozás rendezésére. Persze ezek csak szavak maradtak, egyetlen centet sem küldött még meg belőle és az az érzésem, hogy csak időhúzásra játszik és nem is áll szándékában fizetni egyáltalán.

 eurosc-7318.jpg

 

Mit kellene tennem ebben a helyzetben? Kihez fordulhatok, aki valódi segítséget tud nekem nyújtani? Vissza tudom szerezni a pénzt, amiért keményen, hosszú hetekig megdolgoztam? Több, mint fél millió forintról beszélünk, vagyis rengeteg pénzről, ami nem kell mondanom ugye, mennyire jól jönne már nekem és a családomnak. Ezért is szeretnék minél előbb pontot tenni az ügy végére, de egyelőre azt sem tudom, milyen irányba kell elindulnom, hogy a jogaimat érvényesítsem!

 

Köszönöm, ha tudnak tanácsot adni!

 

Tisztelettel,

S. Péter

 

Amennyiben jogász vagy és szívesen segítenéd a Munkahelyi Terror blog munkáját, keress minket bátran valamelyik elérhetőségünkön!