Egy hatalmas tőrrel jár dolgozni

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt MHT!

 

A Szegedi madaras áruházban közel 2 éve kezdte meg áldásos ténykedését BZ nevezzük, csak mindjárt azzal kezdte, hogy az önéletrajzában valótlant állítót. Egy konkurens áruházból jött, ahol csoportvezetői beosztásban dolgozott, de az önéletrajzában azt állította, hogy biztonsági vezető volt. Számunkra érthetetlen hogy a cég vezetésének a tudtára jutott, de ők nem tettek semmit pedig a BMSZ-T (Belső Munkaügyi Szabályt) ha ez nem sérti, akkor nem tudom, hogy az csak dolgozókra vonatkozik?

 

Azóta mindenkit, aki valaha is dolgozott a T-ban, mert, hogy onnan ette ide a fenne, (gazdaságos!) . Mindenkit kinyír, értendő ez alatt, hogy el lehetetleníti a munkájukat, valótlant állít róluk (HAZUDOZIK). Semmit nem ad írásban, mert annak nyoma van, és ha számon kérik tőle, mindig az a válasz, hogy nem ezt mondtam, nem így mondtam. Ha valamit írásban is ad, akkor az aláírás VEZETŐSÉG! Csak egy pár szösszenet áldásos munkásságából:

 

882c4d43e2e0e94a69832caa5504d916.jpg

 

1, Önéletrajzában valótlant állítót.

 

2, A tavalyi évben a kiszáradt fűre (PARKOSÍTÁS) megrendelte a fűnyírást gondolom nem kevés pénzért.

 

3, A kabátja alatt egy nagytőrrel járt dolgozni, mert az biztos a munka eszköze (NINJA,GI JOE, KROKODIL DUNDEE?)

 

4, Mind a külsős mind a belsős munka társait szabálysértésre kényszeríti.

 

(A hátsó portán menjenek, fel a beszállító cég gépjárműjére, holott az kimeríti a gazdasági kémkedést továbbá haccp előírást is sért. A minap az egyik hátsó kapus ez megtagadta, ezért becsmérlő szavakkal sértegette, mind ezt a sofőrök füle hallatán, ami már nem csak a bmsz-t sérti, de ha volna a hr-s nek egy kis vér a pucájában, már ő indítót volna ellene eljárást az etikai bizottságnál.

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!