A vagyonőri rendészi szakma "szépségei"

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Blog!

Ezek történtek egy állami intézménynél, közalkalmazottként ezt élem meg:

Rendészet.  Budapesti kórház. Rokoni, haveri szálon odahelyezett biztonsági osztályvezető. Zéró vezetői tapasztalat, zéró tudás. Közvetlen rendészeti vezető nincs. 4 váltásvezető 20 beosztott.

Kálváriám akkor kezdődött amikor pár hónapja  felhívott az osztályvezető közölte ne sz@rjak oda ahol eszek. (?) Miért hangoztatom, hogy nem jogszerű a szabadságok kiadása  általa. Nem hangoztattam, de így van. Ezután a kezembe nyomott egy iratot:

trident-security-1_the-main-responsibilities-of-private-security-guards_image.jpg

Egyoldalúan módosította kinevezésemet, munkakörömet, egy fiktív munkaköri alkalmassági indoklással, minősítéssel, iktatószám nélküli irattal. Szóltam, hogy ez így nem oké, mert közalkalmazott munkáját minősíteni az erre a Kjt. által rendszeresített formanyomtatványon lehet, más munkahelyen történő végleges foglalkoztatáshoz a közalkalmazott beleegyezése is szükséges. Egyoldalúan  a kinevezést nem módosíthatja. (Osztályvezetőként biztos nem.) A munkáltatói jogkör valós gyakorlójához írt megkeresésemre választ nem kaptam. A  szolgálatszervezésből ellenben a biztonsági osztályvezető már ekkor törölte a nevem, így láttam el szolgálatot.

Ezután összehívta a rendészeket, előttük közölte mennyire gerinctelen vagyok, miattam kirúgják majd őket, visszavonják vagyonőri engedélyüket. ??  Kaptam hideget-meleget: „Te tangás kurva” leverünk az épületek mögött…stb. A vagyonőri rendészi szakma szépségei, romantikája.

Ezután az osztályvezető már szabadságot sem adott ki, táppénzre kerültem részben a kimerültség miatt, megvonatta a táppénzemet is valahogy, erről papírt nem kaptam. ………………..Talán ez már megérne egy ügyészi feljelentést.

Tisztelettel T.

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!