Rabszolgamunka Németországban

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Munkahelyi Terror!

Először is szeretném ha nevem nem kerülne nyilvánosságra, ugyanis félünk az illetőtöl.

Az illetőt V. Erikának hívják, toboroz feketemunkára Németországba idős gondozásra embereket.  Ezek után amikor kimentek ezek az emberek átvesz tőlük 200 eurót, vagy 100 eurót, annak fejében, hogy fekete munkára vitte ki őket. Én is Pécsváradon lakom, ahol ő és itt ez a szokás, emberektől pénzt kérni. Azon kívül ez a hölgy megfenyegetett embereket, hogy elveszi a lakásukat ne találkozzanak vele, mert az élettársával együtt kitapossa a belét. Hogy lehet, hogy ez a hölgy is Németországban gondozhat idős embereket. Félrevezeti a Német hatóságokat.

Nemrég volt egy példa, hogy kivitt egy hölgyet aki tudtunkkal úgy szökött meg. rabszolgasorsban volt, nem kapott igazán enni, a saját pénzén vásárolt be, kiküldték sétálni mikor a Német Önkormányzattól kimentek a nénihez ellenőrizni, hogy a saját lánya gondozza. Gondolom jó pénzt vehet fel a néni után, ezek után visszament a hölgy. A saját lánya még a pelenkát sem cseréli, nemhogy gondozza. Ez egy ikerpár egyik fele. Nem volt meleg vize a hölgynek 2 hónapig, nem tudott mosakodni. A másik hölgyet szintén megfenyegette, ha nem fizet akkor megvereti. Ezekre mind tanúk vannak. Nem mer végig menni a Pécsváradi utcán mert fenyegetve van. Ez a hölgy  jelenleg feketén dolgozik az ikerpár egyik felénél, és átveri őket. Mivel 88 éves emberekől van szó valamilyen indoknál fogva neki hisznek.
rabszolga.jpg
V. Erika  hívogatja a mai napig ezeket a hölgyeket. Ő még kint dolgozik feketén felveszi a közvetítői díjat 200 eurót, és abból kocsit meg stb dolgokat vesz. Azon kívűl megfenyeget mindenkit aki nem az ő igényeinek megfelelően viselkedik, trágár szavak kiséretében, fenyegető telefon sms-eket küld az illetők számára. 

Az illető hölgy akinél dolgozik jelenleg is de úgy tudjuk december 1-én jön haza voltunk Bíróságon is, és ott azt mondták, ha nem hagyja abba tegyük meg a feljelentést. Szeretnénk inkognitóban maradni mert mi csak áldozatai vagyunk ennek az egésznek, azon kivűl a fenyegetéseit az élettársával együtt akarja megvalósítani. A hölgy  jelenleg a másik ikerpárnál dolgozik. Jelenleg is ott dolgozik és onnan fenyegeti az illetőket. Úgy tudjuk december elején ha otthagyja az idős házaspárt Ausztriába a hegyekbe megy a párjával szobalányként dolgozni. Ez a hölgy Pécsváradon lakik én is ott lakom. Megfenyegetett, hogy 3-szor adja vissza és kitapossa a belemet. Tanú is van rá, a másik hölgyet folyamatosan felhívja és zaklatja, a harmadik hölgynek fenyegető leveleket ír. Úgy tudjuk ez a hölgy meglopta alkohollal a házaspárt ha jól tudjuk iszik is.

És feketén viszi ki az embereket dolgozni rabszolgasors munkára és felveszi a közvetítői díjakat. Kérünk segítséget Öntől, hogy ilyenkor mit lehet tenni egyszerűen félünk tőle mert mi van ha többet iszik és valóra váltja az ígéretét? Vannak tanúk is és kérnénk , hogy a nevünk ne kerüljön nyilvánosságra. Szeretnénk ha utánanéznének dolgoknak is. Hogy lehet hogy eddig senki nem jött arra rá, hogy mit csinál?


Tisztelettel: Pécsváradról.

Sajnos nem szeretném ha a nevem megjelenne félek tőle.

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!