Éjszakai gyermekfoglalkoztatás

T. Munkahelyi Terror!

 

 

Nem biztos hogy profilba vág, de hátha:

 

 

Nagyszabású divatbemutatót tartott az Árkád Üzletkozpont. A meghirdetett 21 óra helyett félórás csúszással kezdődött a program. A koreográfust ezúttal a mesevilág ihlette meg. Pinokkió, a Csipkerózsika, Hófehérke és a hét törpe...na itt elvesztettem a fonalat, mert a törpéket gyermekek alakították. Valószínű egy sportiskola legjobb 7 éveseiből láthattunk bámulatosan hajlékony lányokat.

 

A gyermekblokk "szépséghibája" hogy először háromnegyed 10-kor léptek színpadra, és ez több átöltözéssel kb. 20 percig tartott. Nem ez volt az első eset hogy kisgyermekek szerepelnek a késő esti órákban!


Felháborítónak tartom, hogy sem a C&A, sem a Zara, sem Reno hazai illetékesei nem tettek kifogást emiatt a rendezők felé pedig azt azért ők is sejthetik, hogy tőlünk nyugatra, botrány nélkül nemigen lehet felvállani az éjszakai gyermekfoglalkoztatást. Mert hát ne szépítsük, a fogváltós korszakban lévő kislányok az említett hálózatokat reklámozták Budapesten, 2011. márciusában egy szerda este.

 

Lehet hogy egyedüliként, de nem tudtam megtapsolni a produkciót...

 

 

üdv: A. A.

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com