Kinek hasznos a munkája?

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Tisztelt Munkahelyi Terror és Olvasók!

 

Egy kis monológot szeretnék veletek megosztani. Mikor olvasom a blogbejegyzéseket, utána a hozzászólásokat, nem mondom azt, hogy meglepődők, hisz magyarok vagyunk, de azért mégis döbbenetes, hogy emberek azon rágodnak a hozzászólásokban, hogy a történet írója mekkora egyszerencsétlen senki gyökér. A másik fele meg azt pedzegeti, hogy esetekben a történetíró munkája haszontalan, nem ér semmit, nem is munka, amit csinál stb...

 

De mi az, hogy hasznos és haszontalan munka?

 

Mikor csak a vállalkozóknak és nagyvállalatoknak termeljük a pénzt (főleg, ha külföldi, mert akkor még viszi is ki a pénzt az országból) az államnak meg mindegy hogy mennyire "hasznos" vagy "haszontalannak" vélt valaki munkája, ha befizetik utánuk a kötelező adót, akkor az államnak már hasznos volt!

 trippin.jpg

Már 26 éve vége annak a rendszernek, hogy haszontalan munkát végeztessenek, ma egy olyan rendszerben élünk, ahol tényleg minden a pénzről és senkinek nem érdeke haszontalan munkát végeztetni. Szóval ne gondolja senki, hogy valaki is hasznosabb munkát végez a másiknál!

 

Üzenném ezeknek az emberek, ha annyira hasznos munkát akarnak végezni a társadalom számára, akkor lehet a köztereket gondozni, vagy akárhol önkénteskedni!

 

Üdv Rufus!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.