Tilos a munkahelyi szerelem

Újra munkanap, sajnos :(. Következzen egy levél olvasónktól.

Vajon ki a felelős azért, hogy a férfiak hajlamosak nyálcsorgatva tekinteni egy-egy hölgy kollégára? Döntsétek el Ti!

 

Lehet-e tiltani cégen belül a szerelmet?

 

Februártól a cégünk új igazgatót kapott, aki 54 éves, de a lelke 80. Az első értekezleten a következők hangzottak el szájából: â01EMinden nőt arra kérek a kft-n belül, hogy próbáljon meg férfimódra gondolkodni és öltözködni. Egyre több gondot jelent, hogy a cégen belül a munka során szerelmi kapcsolat alakul ki 1-1 kolléga és kolléganő között, és felborul otthon a családi élet, a családi béke. Kemény lépéseket tervezek annak érdekében, hogy visszaszorítsam a cégen belüli szerelmet. Különösen a nőket tartom felelősnek azért, hogy a férfikollégák elcsábulnak. Mert hiszem és vallom, hogy mindig a nő a hibás.â01D

 

Hozzáteszem, magam is nő vagyok, sosem kerültem szerelmi kapcsolatba senkivel a cégen belül és csak 1 esetről tudunk, amikor hasonló kialakult, bár mindkét fél független volt, tehát otthoni béke nem borulhatott, pedig már 10. éve dolgozom itt.

 

Nem is értem, hogy az első értekezleten miért ezt tartotta a legfontosabbnak hangsúlyozni, miért nem azt, hogy hogy lehetne a kialakult súlyos pénzügyi nehézségeket túlélni.

 

Nem értem miért kellene ffimódra gondolkodnom, pláne öltözködnöm. A cégen belül eddig sem volt jellemző a miniszoknya, haspóló, az itt dolgozó nők is 40-55 évesek, a ffiak sem sihederek már. A családi dolgokhoz pedig főleg nincs köze. De most már azért is szól a főnök, ha 1 szolid, zárt fehér blúz van rajtunk nőkön, sállal, térd alá érő szoknyával. Naponta megy a terror, nem bírja elnézni, ha vki nőiesen öltözködik-bár ismételten hangsúlyozom messze nem kurvásan. Már itt a jó idő, de kénytelenek vagyunk hosszú ujjú garbóban dolgozni, mert ha kivillan 1-1 női váll vagy kéz, már raportra kell menni hozzá. Nem tudom mi lesz nyáron a 40 fokban. Már gondoltuk, hogy lehívjuk neki a Csernus dokit, mert tuti vmi elfojtása van.

 

Ja! és még vmi! múltkor az alföldi partnercégünk jött hozzánk 1 repi látogatásra. Onnan is jöttek nők, csinosak, nőiesek, sőt kihívóak is, körülöttük ugrált, mint 1 majom, sőt a jogászhölggyel, aki 25 éves volt, feltűnően szemezett,nevetett,kacsintott rá, már mindenki észrevette a cégünknél. Ott lehet, nálunk nem?

 

Bné

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre várja Erynnis.