Munkahelyi Terror "Jézuska" - Adománygyűjtés rászoruló gyermekeknek

 

Karácsony közeledtével a szeretet, az odafigyelés felerősödik bennünk, és adni akarunk, egy mosolyt, egy jó szót, pár forintot. De hogyan segíthetünk a rászorulókon, hogyan támogathatjuk az elesetteket?

 

A Munkahelyi Terror blog 2009 Karácsonyán gyűjtési akciót szervez a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon és Általános Iskola rászorulóinak részére.

 

Nagyon sokunknak vannak kinőtt ruhái, gyermekeinknek megunt vagy idejét múlt játékai, melyek már csak foglalják a helyet, s nem tudjuk hova tenni őket. Ugyan így nagyon sokunknak nem jelent gondot egy kiló cukor, liszt, vagy tartós élelmiszer megvétele sem. Ami nekünk apróság, az a rászorultaknak egy egész világot jelenthet.

 

November 30-tól december 20-ig várjuk az adományokat az 1158. Budapest Neptun utca 86. szám alatt található címen. Mivel az adományok egy pincében lesznek elraktározva, kérünk mindekit, előre jelezze, mikor tudna jönni! 

 

Az ajándékok december 21-én kerülnek majd átadása. Az eseményről természetesen fényképes beszámolóval is jelentkezünk majd. Kérek minden kedves Olvasót, akik rendelkeznek saját bloggal, honlappal és szívesen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz, tegyék ki bejegyzésünk linkjét saját oldalukra is!

 

Amennyiben kérdésetek van, az ismert E-mail címen, kommentben,  vagy a 0670-233-1864 számon tehetitek fel! Minden ötletet, tanácsot szívesen fogadunk!

 

Despota

 

 "Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották."