Szerelmes belém, ezért nem alkalmaz

Sziasztok!

 

Teljesen magam alatt vagyok szeretném kiírni magamból. 2 hónappal ezelőtt felhívott egy régi ismerősöm és elkezdtünk beszélgetni róla, hogy van nála egy jó állás, ami pont nekem való. El is mentem hozzá megbeszélni a részleteket. Ki is derült, hogy abszolút nekem való, szabad kezet kapok, vezetek, csak épp annyira, hogy élvezzem.


Természetesen bepróbálkozott, de meg tudtuk beszélni, hogy félre tudja tenni a vonzalmát, mert jó munkaerő vagyok. Csak a társaival még le kell beszélni 1-2 hét, mert azok vidékiek és majd csak akkor jönnek fel.

3 hét múlva találkoztunk, még nem sikerült megbeszélniük, mert annyi dolog van. Múlt héten felhívott, hogy végre megbeszélték, menjek be, azért alkudoznunk kéne. Tegnap este mentem be kb 2 hónap telt el a telefonos megbeszélés óta, mondta, hogy a társai kb fele annyit gondoltak mint én, de ő dönt.


Aztán kiderült, hogy ő mennyire nagyon szerelmes és lehet mégsem tudja félretenni az érzéseit. De végig arról beszéltünk, hogy majd milyen jó lesz nekem ott. Végül úgy váltunk el, hogy reggelig eldönti, hogy mi legyen, mert akkor már nagyon elegem volt.

2 óra múlva kaptam egy sms-t:


Gondolkodtam és arra a döntésre jutottam hogy nem tudom elkülöníteni a munkát az érzéseimtől. Sajnálom. Túlságosan szeretlek.

 

Meg tudnám fojtani, mert nagyon el kéne jönnöm a mostani helyemről ő meg 2 hónapig hitegetett...

 

Veled is kiszúrtak, netán jogi segítsére van szükséged? Írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz