Takarítónak diploma kell?

Kedves Blog!

 

Néhány hete kényszerűségből jelentkeztem egy multihoz, áruháztakarítói állásra. Mert kell a pénz és a boltokban nem adnak élelmet 3 európai nyelv társalgási szinten való ismeretéért és a közgáz diplomáért.

 

30-leszek nem sokára, életerős, dolgozni akaró, agilis ember vagyok.Jelentkezésem nem úgy történt ahogy terveztem. Az ajánlat fantasztikusan hangzott: napi 12 óra munka, hat napos munkahétre felosztva, mindez minimálbérért felkínálva...túlóra kötelező.

 

Miután azonban halál komolyan megkérdezték tőlem, hogy rendelkezem-e vajon takarítói diplomával, kénytelen voltam befejezni az interjút. Hazáig röhögtem, igaz kínomban. Multinál nem fogok dolgozni, ez biztos. De vásárolni sem, amit eddig is kerültem..

 

Keresem tovább, azt a munkát amely a végzettségemnek megfelel, viszont ennek hiányában elvállalok akár kazánfűtői állást is, mielőtt éhen halok vagy a szüleim kenyerét egyem felnőtt fejjel továbbra is..

 

Üdv: P

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!