A szegényekkel elbánnak a gazdagok

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

A férjem három hónapot dolgozott egy fuvarozási cégnél.Ma volt felmondani mivel a múlt hónapban sem kapta meg a teljes bérét.12.000km-t ment távol volt négy hétig,130 ezer Ft-t kapott.


A júniusi bére pedig kb.70 ezer Ft-t.Mit lehet tenni,hogy megkapja a neki járó pénzt? A cég túlfogyasztással indokolja,ami képtelenség,mivel a kamionok le vannak szabályozva.E­gyébként sem lenne semmi értelme,hogy úgy menjen,hogy rossz legyen a fogyasztás.


Tessék elhinni , hogy nem sétagalopp hetekig konzerven élni teljesen idegen környezetben lenni.Imád vezetni,nagy örömmel ment dolgozni,de az életkedvét is elvették.Teljesen kikészült idegileg.Miért lehetséges ez,hogy embereket ennyire átverjenek??


Tisztességesen dolgozott,annak reményében,hogy anyagilag kicsit rendbe jövünk,de nem hogy nem jöttünk,hanem ráfizettünk.Sze­retném kérni,hogy tessék nekünk segíteni abban,hova kellene fordulnunk?


Nagyon szomorú dolog,hogy az egyszerű emberekkel ennyire elbánnak a gazdagok!

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a  munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!