Állásinterjú, aztán leléptek

3 éve munkanélküli vagyok , vegyük úgy hogy mióta kikerültem a suliból.Rendszerinformatikus vagyok. Jelentkeztem egy számítógép karbantartó állásra.


Ezen a címen meg is lehet tekinteni amíg még fenn van.


http://www.topapro.hu/aprohirdetesek/allas-oktatas/allasajanlatok/aprohirdetes/szamitogep-karbantarto-munka/780a647e7b6b6b51.html


Válaszoltak pár napra:

Üdvözlöm!


A meghirdetett állás ügyében megkaptuk a jelentkezését, és emiatt írnék.Ön megfelelőnek tűnik a munkára. Jó lenen ha meg tudnánk oldani egy személyes találkozást, hogy a részleteket elmondjam a munkával kapcsolatban.


Az irodánk április elején nyit, tehát elég sürgős lenne megtalálni a munkára a megfelelő embereket. Március 22-24.-e között kellene bejönni a II. kerületi, ideiglenes irodánkban. Annak érdekében, hogy időt spóroljunk, és elő tudjuk készíteni a munkaszerződést(ha megfelel a munka majd önnek is), kérem hozza magával a személyi igazolványát, az iskolai bizonyítványait(eredetiben), adó és TB kártyáját. Továbbá ha valamilyen magánnyugdíj pénztárban részt vesz, annak az adatait. Ha a feltételek megfelelőek önnek, és még továbbra is álláskereső, kérem hívjon fel, és beszéljünk meg egy megfelelő időpontot a részletek egyeztetése végett:

Üdvözlettel,
 


Elmentem a megbeszélt időpontra, helyre. Egy kis mondhatni szoba volt bérelve nekik, ahol elmondta hogy most induló cég, 9. kerületben lesznek elmondta a feladataimat hogy mik lesznek elém nyomott egy lapot hogy töltsem ki, címem, neven telefonszámom, elkérte a bizonyítványokat, és mondta hogy mennyek vissza hétfőn és aláírjuk a szerződést stb stb. Bejelentett 8 órás munkaviszonyt ígért nettó 160-190 ezret. Hétfőn visszamegyek, titkárságon mondják hogy közbejött neki valami hagyjam meg a nevem és telefonszámomat majd keres. Eltelt 1,2,3,4,5 nap, elegem lett mivel nála a bizonyítványom meg minden, bementem hogy visszavegyem, ahol ismét a megszokott titkárnő fogadott hogy sajnos a leendő munkaadóm csak bérelte az irodát és nem tudnak róla semmit,csak egy cím volt megadva .


Jah igen azt kihagytam hogy elötte reggel délben este próbáltam hívni és mindig ki volt kapcsolva. Erre pipa lettem elmentem feljelentettem. Azóta sincs semmi hír a rendőrség felől hogy bármit csináltak volna, gondolom majd küldik a levelet hogy lezárták a nyomozást eredménytelenül. Jött egy levél postai úton az alábbi hülye szöveggel:


" Tisztelt munkakereső!


Sajnálattal kell közölnünk Önnel, hogy az irodánkat ért betörés következtében az ön által nálunk hagyott bizonyítványok elvesztek. Sajnos nem csak fizikai értelemben volt betörés, hanem elektronikus formában is, miáltal a cégünk összes adata, levelezése, és minden információ elveszett. Mellékelve tudom küldeni a már lefénymásolt bizonyítványának másolatát, mert ezeket a papírokat nem vitték el. Továbbiakban sajnálattal közlöm, hogy a betörés miatt a cégünk nyitási időpontja is bizonytalan időre fel lett függesztve. A kellemetlenségért elnézését Kérjük! "


Ki ne találják már hogy mindent elvittek és a bizonyítvány fénymásolatát ott hagyta a rabló, sőt biztos ő másolta le .. nem? Arról nem beszélve hogy még a nevét sem képes normálisan leírni.Ami még plusz, hogy elküldték egy másik nőnek is a bizonyítványát nekem, de hogy minek azt nem tudom, ő meg titkárnak jelentkezett ugyan oda.