Dupla munka, egy fizetésért

SEGÍTSÉGET  KÉREK! !

 

 

3. kerületben Közalkalmazott vagyok 18. éve önkormányzati bölcsődében varrónő státusz Érettségi+szakképzett.

 

 1300369342_178272116_1-Fotok--Varrono-Kaposvar-30650-1800-82-809-184.jpg

Bús Balázs polgármesternek írtam levelet  hogy ügyemet vizsgálja ki.. Nem kaptam  pozitív választ. Összefonódnak az érdekek. perbe kényszerítenének, hogy megtudjam mi történt valójában. Kétségek gyötörnek, minden indítványtól elzárkóznak, nem kommunikálnak a szakszervezeti jogsegély 4.hónapja érdemleges változást nem ért el  a munkáltatónál egyesített bölcsődevezető elzárkózik mindentől!

 

 

A munkáltató  szóban utasított az újonnan nyílt intézménybe\"átmenetileg\" a mosási feladat elvégzésére! A státuszom 5-év után áthelyezéssel rendezte 2012.04. 01.!Mert nyugdíjba ment egy varrónő, annak a helyére másik intézménybe tett át engem. A helyemre meg felvettek egy 8-órás mosónő dolgozót!

 

 

Mert csak mosónői státusz volt az intézményben Intézményvezető védekezett, miután számon kértem, miért nem rendezte előbb a státuszom. Jogában állt volna státuszt kérni és előbb helyükre tenni a státuszokat. Hová lett a mosónői fizetés?

 

 

Én egy alapbérért vittem 2 státuszt, varrás+mosás, tájékoztatás hiányában balgán elvégeztem jóhiszeműen, amire utasítottak 5-évig! Munkáltató a tájékoztatási kötelességét elmulasztotta. Utólag jöttem rá hogy jogtalan, amit tett a munkáltató.

 

 

Járt volna helyettesítési díj. Visszamenőleg érvényesíthetem? Úgy tudom, van rá jogszabály! Érdemes? Ha netán minden dokumentumot eltüntetnek... Kihasználtak, megaláztak, szégyen a felettesemre nézve ez a helyzet. Dühös vagyok és csalódott! Négy hónapja őrlődök, amit tettek jogtalan. Nekem mihez van jogom?

 

 

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.